Acht legendarische kerstfilms op Netflix

dec 25 2021, 16:00 CULTURE
16164 1920x1080
Het is zover: the most wonderful time of the year! En hoe kan je de kerstdagen beter vieren dan lekker op de bank, met een kop warme chocolademelk en een kerstfilm? Nadat je je vol hebt gegeten aan het kerstdiner, is het tijd om te relaxen. Even helemaal niets moeten. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een lijstje gemaakt van de tien beste kerstfilms die je gewoon kunt streamen op Netflix.

How the Grinch stole Christmas

Wat is kerst zonder The Grinch? Dit is misschien wel de meest legendarische kerstfilm aller tijden, met de vertolking van Jim Carry als The Grinch. Deze OG kerstfilm is ook te zien op Netflix en moet elk jaar weer bekeken worden. Het is traditie.

Elf

Kan je je nog herinneren dat we kerstfilms op televisie keken? In die tijd was Elf niet weg te denken van de buis. Voor veel mensen is deze klassieker nog steeds een favoriet, dus gelukkig is ook deze te streamen op Netflix.

This Christmas

This Christmas is een film die vol zit met herkenbare momenten voor Zwarte families. Zulke films zijn belangrijk, naast het overweldigende aanbod van witte acteurs in kerstfilms. Leuk weetje: Chris Brown speelt in deze film en schreef er de soundtrack 'This Christmas' voor.

Office Christmas Party

Als je naast de gewoonlijke feelgood film ook wil gieren van het lachen, is Office Christmas Party de film voor jou. Deze romantische komedie met Jennifer Aniston in de hoofdrol kon niet ontbreken in ons lijstje van kerstfilms op Netflix.

Klaus

Als je van animatie houdt, is Klaus de kerstfilm voor jou. De hartverwarmende film over vriendschap is niet alleen een hit op Netflix, het werd ook genomineerd voor een Oscar.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

We hebben voor ieder wat wils in deze lijst, ook voor de musicalliefhebbers. Jingle Jangle was een groot succes op Netflix en bevat alle componenten van een goede kerstfilm. En ja, dat is Aunt Viv uit The Fresh Prince of Bel-Air die je daar ziet!

The Night Before

Wiet, xtc en paddo's staan centraal in deze kerstfilm. The Night Before is niet de ouderwetse, traditionele film die je gewend bent met de feestdagen, maar wel hilarisch. Dat kan eigenlijk ook niet anders met Seth Rogen als hoofdrolspeler.

The Polar Express

Netflix heeft ook klassieker 'The Polar Express' toegevoegd aan hun assortiment van kerstfilms. Dat was een uitstekende keuze, want deze film is nog steeds ongekend populair bij het publiek en blijft elk jaar terugkomen!

Four Christmases

Vince Vaughn en Reese Witherspoon zullen je laten rollen van het lachen in deze romantische komedie. De hele planning van dit stel loopt mis als ze vier families op één kerstdag moeten bezoeken. Alles wat er mis kan gaan, gaat mis en dat levert hilarische situaties op.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00