Beyoncé en Jay-Z werken samen met Tiffany & Co. om $2 miljoen te doneren aan HBCU studiebeurzen

sep 10 2021, 13:46 CULTURE
nh0kqxzjmafy819m5t5j
Het is geen geheim dat Beyoncé affiniteit heeft met historische zwarte hogescholen en universiteiten (HBCU’s). De Carters gebruiken hun nieuwe partnership met Tiffany & Co. om een studiebeurs te creëren voor deze instituties.
Het Shawn Carter Foundation, BeyGOOD organization en Tiffany & Co. introduceerde donderdag het Love Scholarship programma. Het luxe sieraden bedrijf heeft toegezegd om $2 miljoen te investeren in de studiebeurzen. Studenten in de kunst en creatieve sectoren die studeren aan Lincoln Universiteit, Norfolk State Universiteit, Bennett College, the Universiteit van Arkansas en Central State Universiteit kunnen gebruik maken van de beurs.
In een statement aan het CNN zegt dr. Brenda A. Allen, het hoofd van Lincoln het volgende:

“Graag bedanken wij het Shawn Carter Foundation, BeyGOOD, de Carters en de Tiffany & Co. familie voor het betrekken van het Lincoln Universiteit bij dit geweldige project. Het is een hoge prioriteit voor ons om de kunst en geesteswetenschappen op onze campus te ondersteunen. Financiële steun bieden aan studenten die deze majors volgen, vergroot hun vermogen om volledig met hun studie bezig te zijn.”

dr. Brenda A. Allen

Beyoncé en Jay-Z kregen met kritiek te maken na hun nieuwe reclame partnership met Tiffany & Co. Queen Bee kreeg dingen over haar heen voor het dragen van de bekende Tiffany Yellow Diamond. De diamant is in 1877 ontdekt in de Kimberley-mijn van Zuid-Afrika en gekocht door Charles Lewis Tiffany. Volgens sommige is de 128.54-karaat steen een bloeddiamant door de manier waarop het uit Zuid-Afrika is gevonden en meegenomen.
Het bedrijf deelde een post dat Beyoncé de eerste zwarte vrouw en vierde persoon is die de legendarische diamant droeg. Ook Audrey Hepburn en Lady Gaga droegen de steen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00