BOSS introduceerde ons aan hun Techtopia lab voor hun Fall/Winter collectie

okt 02 2023, 15:53 CULTURE
schermafbeelding 2023 10 04 om 145831
Tijdens Milan Fashion Week heeft BOSS, onder leiding van Creative Director Marco Falcioni, een opvallende show gegeven. Hun runway show bracht een intrigerende combinatie van technologie en futurisme en ze onthulden 'BOSS Techtopia', hun innovatieve AI lab.
Vanaf het eerste moment was het duidelijk dat dit een bijzondere ervaring zou worden. Bij binnenkomst werden bezoekers begroet door Sophia, een robot stijlvol gekleed in BOSS-kleding, een symbool van de nieuwste technologische vooruitgang. Diezelfde technologische vertegenwoordiger bevond zich ook in de front row en bij de receptie, wat de futuristische sfeer versterkte. Toevoegingen zoals zwevende bekers en een laboratoriumsetting versterkten deze ambiance.
Op de catwalk zette Gigi Hadid de toon in een elegant grijs pinstripe pak, waarna figuren als Jutta Leerdam, Khaby Lame, Anthony Joshua en Anok Yai de show vervolgden. Onder het aanwezige publiek bevonden zich bekende namen zoals Burna Boy, Frenna, Gregory van der Wiel en Rose Bertram.

[sp_wpcarousel id="17754"]
De collectie zelf was een harmonieuze samensmelting van nauwsluitende ontwerpen en herinterpretaties van traditionele werkkleding, maar dan met een moderne en futuristische invalshoek. Scherpe silhouetten, gelaagde ensembles en coherente kleurenschema's domineerden de runway.
Meer te weten komen over mode, muziek, lifestyle & culture? Check onze homepagina.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21