Chlöe Bailey spreekt zich uit over geruchten dat ze met Future aan het daten is

sep 16 2021, 14:13 CULTURE
chloe
Chlöe Bailey heeft op geheel eigen wijze gereageerd op een gerucht. Het gerucht zou zijn dat zij met Future aan het daten zou zijn. "Ik weet niet waar het gerucht vandaan kwam", zei Chlöe tijdens een Instagram Live-sessie. “Iemand vroeg of ik en Future praten? Hij is een geweldige kerel, ik houd van zijn muziek. Ik heb nog nooit een dag in mijn leven met hem gesproken."
Chlöe Bailey gebruikte het moment meteen om een ander gerucht uit de wereld te helpen. Ze zou namelijk betrokken zijn bij de Illuminati, dit vanwege haar gesluierde optreden tijdens de MTV Video Music Awards 2021. Toevallig, want haar mentor Beyoncé moest in het verleden dezelfde geruchten ontkrachten.

"Weet je wat me echt kapot maakt? Het ene moment zeggen jullie allemaal dat ik te veel over God praat, het volgende moment zeg je dat ik mijn ziel verkoop. Wat is het, mijn geliefden? Ik houd zoveel van God en ik houd van muziek. Ik heb gewoon veel passie."

Chlöe Bailey

Beide geruchten lijken dingen te zijn die fans hebben bedacht en hebben geen enkele basis op de realiteit. Afgezien daarvan bracht Chlöe Bailey onlangs haar nieuwste single Have Mercy uit, die ze ook op de VMA's optrad. Het optreden werd geleverd met beelden van Beyoncé's moeder Tina Knowles Lawson, Donte Cooley, Rome Flynn, Bree Runway en Murda Beatz.
Bekijk hieronder een deel van Chlöe’s VMA-uitvoering van Have Mercy.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07