Chlöe Bailey spreekt zich uit over geruchten dat ze met Future aan het daten is

sep 16 2021, 14:13 CULTURE
chloe
Chlöe Bailey heeft op geheel eigen wijze gereageerd op een gerucht. Het gerucht zou zijn dat zij met Future aan het daten zou zijn. "Ik weet niet waar het gerucht vandaan kwam", zei Chlöe tijdens een Instagram Live-sessie. “Iemand vroeg of ik en Future praten? Hij is een geweldige kerel, ik houd van zijn muziek. Ik heb nog nooit een dag in mijn leven met hem gesproken."
Chlöe Bailey gebruikte het moment meteen om een ander gerucht uit de wereld te helpen. Ze zou namelijk betrokken zijn bij de Illuminati, dit vanwege haar gesluierde optreden tijdens de MTV Video Music Awards 2021. Toevallig, want haar mentor Beyoncé moest in het verleden dezelfde geruchten ontkrachten.

"Weet je wat me echt kapot maakt? Het ene moment zeggen jullie allemaal dat ik te veel over God praat, het volgende moment zeg je dat ik mijn ziel verkoop. Wat is het, mijn geliefden? Ik houd zoveel van God en ik houd van muziek. Ik heb gewoon veel passie."

Chlöe Bailey

Beide geruchten lijken dingen te zijn die fans hebben bedacht en hebben geen enkele basis op de realiteit. Afgezien daarvan bracht Chlöe Bailey onlangs haar nieuwste single Have Mercy uit, die ze ook op de VMA's optrad. Het optreden werd geleverd met beelden van Beyoncé's moeder Tina Knowles Lawson, Donte Cooley, Rome Flynn, Bree Runway en Murda Beatz.
Bekijk hieronder een deel van Chlöe’s VMA-uitvoering van Have Mercy.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00