Coke Studio Eert 50 Jaar Hiphop met Een Ode op Lowlands

aug 28 2023, 17:00 CULTURE
img 0481 1
img 0481 1
Dit jaar is hiphop 50 jaar geworden – reden voor een feestje. Coke Studio organiseerde daarom een tributeshow op Lowlands. Samen met Big2, Adje, Zoë Tauran, Sticks, Cho en MC Melodee hebben zij deze ode aan het genre neergezet. Van wereldwijde classics tot de klassiekers van eigen bodem; alles is langsgekomen! Wij waren erbij om het te documenteren.
Op het drukbezochte podium van de Bravo-stage verweefden deze talenten een kleurrijk tapijt van liedjes. Hierin zaten bekende bijdragen van The Fugees, 2Pac, The Notorious B.I.G., Eminem en nog veel meer beroemde artiesten.
Het publiek dat bijna tot aan de rand gevuld was op de Bravo-stage, liet zien hoeveel mensen geïnteresseerd waren in deze hulde aan hiphop. Het was een viering van een levensstijl, een kunstvorm en een manier van denken die mensen over de hele wereld heeft geïnspireerd en met elkaar heeft verbonden.
Terwijl we met bewondering terugdenken aan deze ode aan hiphop, kijken we met blijdschap uit naar wat de toekomst zal brengen voor het hiphopgenre. In ieder geval hebben we enorm genoten van de show en alles eromheen. Bekijk nu de volledige video op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10