Bekijk de achtste aflevering van ComplexNL PHOTOBOOTH met Quique

nov 23 2021, 18:07 CULTURE
mevwqieg
In ComplexNL PHOTOBOOTH leren we jong talent en opkomende sterren kennen door middel van een trip down memory lane. Ze worden letterlijk en figuurlijk geportretteerd in een customized ComplexNL photobooth. Waar komen de talenten vandaan? Welke foto laat het begin van hun passie zien? Wat is het hoogtepunt van hun carrière tot nu toe? We laten een tijdlijn aan persoonlijke foto’s zien, terwijl het talent de verhalen vertelt.
Voor de achtste en tevens de laatste aflevering spraken we met Quique. De Nederlands/Colombiaanse zanger, die Spaanstalige muziek maakt, won in 2018 de FunX talentenshow voor Spaanse muziek. Hij vertelt in de laatste PHOTOBOOTH aflevering onder andere over de druk die kwam kijken bij het winnen van de FunX talentenjacht, dat hij met Emma Heesters het podium mocht delen en ook over zijn ervaring in Bolivia toen hij in het ziekenhuis gelegen heeft.
Het is de laatste aflevering van een serie van acht, waarin talenten uit verschillende hoeken van het land aan het woord kwamen. Elke dinsdag kwam er een nieuwe aflevering online komen. ComplexNL lanceerde onlangs ook de videoserie Kick ‘t Net, een talkshow over de combinatie tussen hiphop en voetbal, in samenwerking met Convo.
Bekijk de volledige aflevering hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07