Complex NL was bij de Ronnie Flex demonstratie tegen zijn contract bij Topnotch

mrt 21 , 11:00 CULTURE
frontline thumb ronnie2
Ronnie Flex uitte onlangs meermaals zijn frustraties over zijn contract met TopNotch. De artiest ging dagenlang los op Threads omdat hij het gevoel had dat hij onrechtmatig is behandeld door het label. Uiteindelijk trommelde hij zelfs zijn fans op voor een clipshoot, in de vorm van een protest tegen zijn voormalige platenmaatschappij. Ronnie schoot ook gelijk een videoclip voor de bijbehorende disstrack, dus moesten we wel aan de frontlinie staan om het te documenteren!
In ‘Frontline’ neemt Complex NL host Hakan je mee naar de meest interessante plekken, met de meest interessante mensen. Van A-list stars tot festivalbezoekers – Hakan staat aan de frontlinie van het bouwen van de brug tussen de fans en artiesten. Check de episode hieronder!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55