Dit is je guide voor ComplexLand 3.0

mei 23 2022, 19:19 CULTURE
ybz1f6qsw8nmrpeytboq
Deze week begint Complex met de derde editie van het welbekende metaverse evenement. Vanaf woensdag 25 mei tot en met vrijdag 27 mei om precies te zijn. Verschillende merken en artiesten zullen hun kleding, sneakers en kunst tentoonstellen in ComplexLand. Dit jaar staat het evenement ook in het teken van het twintigjarige bestaan van Complex. Ter ere hiervan zal er tijdens dit evenement in de historie van Complex worden gedoken met een trip down memory lane.
Hoe kom je in ComplexLand 3.0 en hoe weet je waar moet je op letten? Hier vind je alle informatie over de winkels, drops en nieuwe functies van Complexland 3.0.
ComplexLand zal plaatsvinden vanaf 25 mei tot en met 27 mei. Voor meer informatie en toegang kan je, je aanmelden op www.complexland.com

Creëer en vorm jouw avatar

ComplexLand 3.0 2022 avatars
In Complexland kun je een eigen avatar ontwikkelen en is het mogelijk om deze een frisse outfit aan te trekken. Je kunt kiezen uit verschillende collecties die speciaal gemaakt zijn voor ComplexLand 3.0. Er zijn items van Kerwin Frost x Adidas, Vandy the Pink, WJW, Studio Hagel en vele andere merken. Wil je je haar in het roze hebben: het is mogelijk. Je kunt zelfs je aura-gloed, die om je avatar heen hangt, veranderen om je stemming weer te geven. Sinds dit jaar kan je Instagram gekoppeld worden aan je avatar. Zo laat je zien wie je écht bent. Wat je ook zeker niet mag vergeten, is dat je bij het verder ontdekken van het landschap steeds meer mogelijkheden vrijkomen voor speciale items. Deze kan je vergaren door het verzamelen van munten in de metaverse.

De twintig jaar Complex Pop-Up

ComplexLand 3 2022 20 year pop up
Zoals eerder vermeld, viert Complex haar twintigjarige bestaan. De Pop-Up is een virtuele ervaring in first person. Hiermee krijg jij een inkijkje in de historie van Complex door middel van iconische Complex covers. Daarnaast is er in de Pop-Up een exclusieve collectie van Nigo in samenwerking met Complex te verkrijgen ter ere van het jubileum.

NFTs, POAPs, en meer

Complex graaft dieper in Web3. Onze partners brengen verschillende soorten exclusieve NFT's naar het evenement. Sommige NFT's worden zelf weggegeven. Als je een NFT bezit van merken als BBC, Diamond Supply Co., Food Fighters of Weather Report, dan zijn er tijdens het evenement extra privileges waar je gebruik van kunt maken. Ook zijn er NFT's van ComplexCon 3.0 die fungeren als VIP tickets.
Naast NFT's, zijn er ook POAP's (proof of attendance protocol) beschikbaar. Met dit bewijs kun je aantonen dat je er 'echt' bent geweest. Dit betekent dat je de hele week recht hebt om hierover op te scheppen bij je vrienden.

Lil Miquela’s NFT Galerij

2022 NFT museum
Dit jaar zal Lil Miquela het ComplexLand event hosten samen met Kerwin Frost. Daarnaast zal zij als curator fungeren voor haar eigen NFT galerij. Miquela heeft haar favoriete artiesten uitgenodigd om hun werk tentoon te stellen. Artiesten zoals Shantell Martin, Jorden Buckley, Graceland, Naturel, Marly McFly en Chuck Styles zullen exclusieve NFT's uitbrengen.

Winkels

De winkels en hun exclusieve deals zijn één van de grootste redenen om een bezoek te brengen aan ComplexLand en dit jaar is zeker geen uitzondering. Merken zoals Atmos, Topps, BBC en Superplastic (ze brengen een nieuwe karakter genaamd SHU DOG uit) droppen exclusieve items tijdens het ComplexLand. Ook zijn er nieuwe items van merken te verkrijgen zoals No Vacancy Inn, Market, Emotionally Unavailable, Playboy, By Sami Ryan, Foot Patrol en Round Two.
Er is ook aan de kinderen gedacht. Zo zal Vandy the Pink haar burgerschoenen uitbrengen in kindermaten. Daarnaast dropt We Are The Little Giants ook spullen voor de kinderen.

Drops

ComplexLand 3.0 2022 drops
Een andere reden om elke dag een kijkje te nemen in ComplexLand is om op de hoogte te blijven van de exclusieve drops en andere verassingen. Veel van deze drops komen uit in speeltuinen waar gebruikers met elkaar in contact kunnen komen. Voor het eerst worden onze meest begeerde drops aangeboden op de eerste dag van ComplexLand: de ComplexCon VIP ticket.
Het is van belang om het gehele gebied in ComplexLand af te struinen. Gedurende de dag krijg je ook notificaties die je leiden naar een specifieke drop zone. Zo word je oriëntatievermogen beloond met misschien wel een giveaway.

Brands To Watch

Een van de pilaren van ComplexLand keert weer terug naar de metaverse deze maand; Brands to Watch is een initiatief die opkomende merken belicht. Ditmaal zijn dat The Crate NY, Brigade, True to Us, en ALL CAPS STUDIO. Dit zijn merken waar je nog veel van gaat horen in de toekomst.

The Leaderboard

Leaderboard
Een functie die vorig jaar beschikbaar was tijdens ComplexLand 2.0 is terug. The Leaderboard is een element die jouw ervaring in de virtuele wereld op speelse wijze beïnvloedt. Zo kun je met de verzamelde munten ervoor zorgen dat je in de top drie komt van alle spelers. Tegelijkertijd geeft het ook meer mogelijkheden bij het upgraden van jouw avatar. Naast de tastbare items is de hoofdprijs dit jaar 1 ETH.
(Deze functie en prijzen zijn alleen beschikbaar voor mensen in de VS).

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21