De eerste officiële NFT collectie van The Notorious B.I.G. komt binnenkort uit

mrt 09 2022, 18:09 CULTURE
screenshot 2022 03 09 at 170515
Afgelopen woensdag heeft het platform OneOf een nieuwe NFT collectie gelanceerd met niemand minder dan de iconische The Notorious B.I.G.
OneOf doet dit in samenwerking met the Christopher Wallace estate. Daarbij gaven zij aan dat een gedeelte van de opbrengst naar 'The Christopher Wallace Memorial Foundation' gaat.
De collectie bestaat uit afbeeldingen van Biggie's leven en nalatenschap. Deze zal worden uitgebracht om het 25e jaar van zijn dood en de release van zijn album 'Life After Death' te herdenken.
"We zijn enthousiast over de samenwerking met OneOf en hun expertise waarin we mijn zoon Christopher herdenken met deze eerste officiële NFT-drop, om zijn fans de kans te geven hun liefde voor hem en voor zijn muziek te eren", aldus Biggie's moeder Violetta Wallace.
Volgens het laatste persbericht wordt er binnenkort aanvullende informatie onthuld over de collectie. Er bestaat al een website waar fans zich kunnen aanmelden voor toekomstige updates van het project.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07