De eerste teaser trailer van seizoen 3 van Donald Glover's 'Atlanta' is hier en speelt zich af in Amsterdam

dec 27 2021, 17:06 CULTURE
screenshot 2021 12 27 at 160307
Na drie lange jaren maakt FX's Atlanta zich eindelijk klaar om terug te keren in 2022. Ondertussen heeft het prijswinnende kindje van Donald Glover zijn eerste teaser-trailer voor seizoen 3 gekregen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Het is een lange weg geweest om het nieuwe seizoen te bereiken, met wendingen, bochten en sporadische tweets er doorheen, maar we hebben eindelijk het punt bereikt. Seizoen 3 van Atlanta ziet er al heel anders uit dan de vorige twee, met Earn, Paper Boi, Darius en Van, die door Europa reizen terwijl ze genieten van hun nieuw muzikaal succes. Een groot gedeelte van de teaser speelt zich zelfs af in Amsterdam, dus de kans is groot dat ons klein landje een grote rol zal spelen tijdens seizoen 3. De hoofdcast van Donald Glover, Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield en Zazie Beetz lijken allemaal terug te keren voor het nieuwe seizoen.
Atlanta was al een geweldige show vóór de onderscheidingen, maar gedurende de twee seizoenen heeft de FX-comedyserie vijf Emmy Awards, twee Golden Globe® Awards, twee AFI Awards, één Critics' Choice Awards en nog meer gewonnen.
Toen FX's President of Entertainment Eric Schrier het had over het komende seizoen en de uitmuntendheid van de serie, zei hij dat FX "opgewonden" is dat Atlanta terugkeert.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07