De Harry Potter reünie trailer is hier en hij is hartverwarmend

dec 21 2021, 14:53 CULTURE
gettyimages 645150309
December is de maand van de feestdagen, Mariah Carey en van Harry Potter. Want wie vroeger tijdens kerst zijn TV aan had, kan ongetwijfeld nog herinneren dat Harry Potter jaarlijks werd uitgezonden. En eerlijk, er gaat weinig boven een koude December dag met chocolademelk en een Harry Potter marathon. Daarom is de trailer van Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts meer dan welkom.
Het twintigjarige bestaan van iedereens favoriete tovenaar wordt namelijk gevierd met quality content. Content waarvan we niet eens wisten dat we het nodig hadden. De reünie werd afgelopen maand aangekondigd en zou de fans "meenemen op een reis door een van de meest geliefde franchises aller tijden". De drie hoofdpersonages en zullen na jaren weer samen komen om het twintigjarige bestaan te vieren. Tijdens de reünie, die wordt geproduceerd door HBO Max, zal er dus worden teruggeblikt op het verloop van de franchise. We kunnen dus behind the scenes beelden en verhalen verwachten, waar we allemaal op zitten te wachten.
Naast Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson zullen ook andere geliefde castleden te zien zijn. De reünie heeft onder andere Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Gary Oldman (Sirius Zwart) en Tom Felton (Draco Malfidus) uitgenodigd. Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts zal op 1 januari 2022 te zien zijn op HBO Max.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00