Deze vijf series zijn vanaf nu te zien in Nederland op HBO Max

mrt 09 2022, 14:24 CULTURE
1235707225
Sinds dinsdag is het Amerikaanse streaming-service HBO Max, beschikbaar in Nederland. Het streaming-bedrijf vraagt tot en met 31 maart een maandelijks bedrag van 2,99 per maand. Dit bedrag is geldig voor de gehele duur van het abonnement dat je afsluit. Als je ná de 31e van maart een abonnement afsluit, betaal je maandelijks 5,99.
Door de komst van HBO Max is het nu mogelijk om van films en series te genieten die voorheen nog niet beschikbaar waren.
Wij hebben de vijf series die je moet checken op een rijtje gezet:

Chernobyl

De serie gaat over de bekendste kerncentrale-ramp in de geschiedenis van de mensheid. In de serie wordt er een kernfysicus aangesteld om de oorzaak van de ramp te onderzoeken. Hij beseft namelijk hoe groot de omvang van deze ramp is.

The Wire

Jimmy McNulty is een agent uit Baltimore. Tijdens zijn werk komt hij in aanraking met de vele criminele facetten die daar aanwezig zijn zoals drugs en corruptie. De serie zit vol wantrouwen en spanning.

The Sopranos

Anthony Soprano is een man met dubbelleven: aan het ene front is hij een familieman en maakt hij zijn gezin wijs dat hij de baas is van een afvalverwerkingsbedrijf. Aan het andere front is hij dé baas van het misdaadsyndicaat in New Jersey. Hierdoor komt hij in een slepende mentale tweestrijd.

Westworld

'Westworld' gaat over een fantasypark waarin rijken kunnen vertoeven tegen een fikse betaling. In deze wereld wonen er robots die in alles lijken op mensen. Ze tonen emotie, zijn van vlees en bloed en hechten zich aan mensen naarmate de tijd verstrijkt. De mensen die toetreden tot 'Westworld', mogen alles doen wat ze willen zonder dat er represailles zijn vanuit de robots. Hierdoor komt de ware aard van de elitaire mensheid omhoog.

Euphoria

De 17-jarige Rue gaat na het nemen van een overdosis naar een afkickkliniek. Nadat zij hier een tijdlang heeft gezeten, keert zij weer terug naar school. Eenmaal op school heeft zij nauwelijks de intentie om clean te blijven. Vooral omdat ze dat niet kan. Op dag ontmoet ze Jules; een transgender meisje dat veel indruk maakt op Rue.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21