Drake's vermeende stalker vraagt contactverbod aan na geweigerde rechtszaak van $4 miljard USD

feb 22 2022, 13:01 CULTURE
gettyimages 1350350370
Ze staat inmiddels al een paar jaar bekend als Drake's vermeende stalker. Mesha Collins werd eerder in april 2017 opgepakt nadat ze had ingebroken in zijn mansion en meerdere spullen had meegenomen, waaronder een flesje water en een blikje cola. Voordat ze werd gearresteerd, sloot ze zich op in één van de kamers terwijl ze een hoodie van hem droeg. In haar verklaring claimde ze dat ze toestemming had om in zijn mansion te zijn en dus helemaal niks verkeerds deed. Drake besloot haar uiteindelijk niet aan te klagen door haar vermeende mentale problemen.
De rollen werden compleet omgedraaid toen Collins Drake aanklaagde voor $4 miljard USD. Ze beschuldigde hem voor doxxing en beweerde ook dat hij verwijzingen maakte naar haar in zijn liedjes. Drake ontkende dit volledig en de rechter trok de aanklacht in.
Nu, inmiddels vijf jaar na haar eerste inbraak, heeft ze Drake nogmaals aangeklaagd voor hetzelfde bedrag en heeft daarbij ook een contactverbod ingediend. De reden hiervoor is nog niet helemaal duidelijk, maar de rechtszaak staat ergens volgende maand gepland.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00