Onze filmtips voor april 2024: 'Monkey Man', 'Fallout' en meer…

apr 02 , 20:00 CULTURE
movie banner april
Deze maand komen er weer spannende nieuwe films en series uit, zowel in de bioscoop als op je eigen tv-scherm thuis. Ben je benieuwd welke films de moeite waard zijn om binnenkort te gaan zien, of welke series je klaar kunt zetten voor een avondje bingewatchen? Geen zorgen, de redactie van ComplexNL houdt je op de hoogte!

Films

Rebel Moon Pt. II: The Scargiver

Het vervolg op de epische saga ziet Kora en de overlevende krijgers zich voorbereiden om alles op te offeren. Ze vechten zij aan zij met de dappere inwoners van Veldt, ter verdediging van een eens vredig dorp - een nieuw vaderland voor degenen die het hunne verloren in de strijd tegen de Moederwereld.

Civil War

In de nabije toekomst reist een team journalisten door de Verenigde Staten tijdens de snel escalerende Tweede Amerikaanse Burgeroorlog, die de hele natie heeft overspoeld, tussen de Amerikaanse regering en de separatistische "Westerse Strijdkrachten" onder leiding van Texas en Californië.

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare

Gebaseerd op echte historische gebeurtenissen, vertelt het verhaal van de film over de Special Operations Executive, een geheime Britse organisatie uit de Tweede Wereldoorlog, opgericht in 1940 op instigatie van premier Winston Churchill, om spionage en sabotage uit te voeren in door de nazi's bezet Europa.

Monkey Man

Kid, een anonieme jongeman, begint aan een reis om een groep corrupte leiders op te sporen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn moeder Neela. Kid's reis van wraak maakt hem echter al snel tot de redder van de arme en machteloze mensen, die worden geteisterd door de corrupte leiders.

Boy Kills World

Bill Skarsgård schittert als "Boy", die wraak zweert nadat zijn familie is vermoord door Hilda Van Der Koy (Famke Janssen), de gestoorde matriarch van een corrupte post-apocalyptische dynastie die de jongen wees, doof en stemloos achterliet.

The First Omen

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, wordt ze geconfronteerd met een duisternis die haar geloof doet wankelen en ze ontdekt een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad in te luiden.

Humane

Het verhaal speelt zich af gedurende één dag, slechts enkele maanden na een wereldwijde ecologische ineenstorting die wereldleiders heeft gedwongen om extreme maatregelen te nemen om de bevolking van de aarde te verminderen, een pas gepensioneerde nieuwsman meldt zich aan bij het nieuwe euthanasieprogramma van de natie.

City Hunter

De serie volgt de avonturen van Ryo Saeba, een "veger" die altijd mooie meisjes achtervolgt en een privédetective die werkt om Tokio van criminaliteit te ontdoen, samen met zijn partner, Hideyuki Makimura.

Series

Ripley

In het New York van de jaren 1960 wordt Tom Ripley ingehuurd door een rijke man om zijn losbandige zoon te overtuigen om terug te keren uit Italië. Maar Tom's kennismaking met het rustige leven van Dickie Greenleaf in het buitenland "is de eerste stap in een complex leven van bedrog, fraude en moord".

Parasyte: The Grey

De serie is een live-action bewerking van de mangaserie Parasyte van Hitoshi Iwaaki en beschrijft een confrontatie met ongeïdentificeerde parasitaire wezens die op mensen leven en moorden plegen.

Fallout

In een toekomstig, post-apocalyptisch Los Angeles, veroorzaakt door nucleaire vernietiging, moeten burgers in ondergrondse bunkers leven om zichzelf te beschermen tegen straling, mutanten en bandieten. De wereld verdient een beter einde.

Knuckles

De serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Sonic the Hedgehog 2 (2022) en Sonic the Hedgehog 3 (2024) en volgt Knuckles the Echidna terwijl hij hulpsheriff Wade Whipple traint in de manieren van de Echidna-krijger.

The Sympathizer

Een man opgevoed door een afwezige Franse vader en een arme Vietnamese moeder, een man die naar de universiteit ging in Amerika, maar terugkeerde naar Vietnam om te vechten voor de communistische zaak.

Good Times

In deze ondeugende heruitvinding van de tv-klassieker houdt een nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water in een sociale woningbouwproject in Chicago. Een ongefilterde volwassen komedie met de stemmen van Yvette Nicole Brown, J.B. Smoove, Wanda Sykes en meer.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

gkwytkyx0aa1eny

Complex Picks: We Still Don't Trust You - Metro Boomin & Future

Deze week bespreken we het nieuwe album van Metro Boomin & Future - We Still Don’t Trust You.

MUZIEK apr 17, 21:04
img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07