Frontline Aflevering 2: SMIB x TNO FEST - Nu Te Bekijken!

okt 22 2023, 15:59 CULTURE
img 2081
Foto: Jesse Jewelzzz
In 'Frontline' neemt Complex NL-host Hakan je mee naar de meest interessante plekken en ontmoet hij de meest boeiende mensen. Van A-list sterren tot festivalbezoekers – Hakan staat aan de frontlinie om de brug te bouwen tussen fans en artiesten.
In deze aflevering van 'Frontline' neemt Hakan je mee naar het jaarlijkse SMIB x TNO fest. SMIB, het creatieve collectief uit de Bijlmer, onderscheidt zich al jaren door hun unieke artistieke expressie en heeft een diepgaande invloed op de Nederlandse jeugdcultuur. Samen met The New Originals, een Amsterdams creatief collectief en kledingmerk, zijn ze dit jaar weer terug voor een van de litste festi’s van het jaar. Op dit festival komen opkomende sterren en al bekende gezichten uit de rapgame samen in een viering van kunst en cultuur. We spraken onder anderen met de SMIB squad, ADF Samski, Sor, Brunzyn en nog vele anderen over '50 jaar Hiphop', no-go's in de studio en wat het festival betekent voor de Nederlandse scene.
Bekijk de volledige video nu op YouTube en volg onze socials voor de volgende aflevering van ‘Frontline’, waarin we naar München afreizen voor Rolling Loud Germany.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21