Je kunt Drake's herenhuis nu online bezoeken

nov 16 2021, 12:31 CULTURE
drake
Je kan nu een rondleiding krijgen in het huis van Drake. Via de website Drakerelated.com krijgt Iedereen die geïnteresseerd is in een virtuele rondleiding de kans om Drake’s landgoed te bezichtigen.
De rondleiding in het luxueuze herenhuis van Drizzy, genaamd ‘The Embassy’, is helemaal gratis. De voortuin is het beginpunt voor de tour. Voor de deur staan gelijk een paar Mercedes-Benz G-Wagons en een Rolls-Royce en dan heb je de garage nog niet eens gezien. Links naar zijn garage en basketbalveld, met eerbetoon aan Kobe Bryant, zijn naar verluidt in de maak.
Tijdens de rondleiding kan je in elke ruimte Drake-gerelateerde producten kopen. Van zijn OVO-kledinglijn, tot zijn NOCTA-samenwerking met Nike, tot zijn Better World-geurkaarsenlijn, Drakerelated.com is echt een hub voor alles wat met de man zelf te maken heeft. Het is de bedoeling dat alles wat gerelateerd is aan Drake geplaatst gaat worden op de website. Het lijkt duidelijk dat het plan is om de site uit te breiden en de volledige geschiedenis van Drake ten tentoonstellen.
Drakerelated en laat ons weten wat je ervan vindt:

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21