Kehlani wil nooit meer wiet aanraken

aug 05 2021, 17:10 CULTURE
In een recent TikTok filmpje legt Kehlani uit waarom ze in 2018 is gestopt met het roken van wiet. Hoewel hen enkele voordelen van het consumeren van marihuana erkent, geeft Kehlani toe dat ze "niet de meest productieve pothead was".
"Vroeger rookte ik veel wiet en nu spreek ik erover in de verleden tijd", zei Kehlani. "Mensen denken dat ik op wiet zit te haten, dat is niet zo. Ik hield van wiet toen ik ermee bezig was. Het is een prachtige plant met zeer mooie eigenschappen bij correct gebruik. Ik denk niet dat ik het correct heb gebruikt. Ik denk dat ik het te veel heb gebruikt."
Kehlani is eerder begonnen over het stoppen met het roken van wiet, maar dat was op Twitter. In januari van dit jaar gaf de artiest in een reeks tweets aan abrupt te zijn gestopt. Dit nadat haar dokter had aangegeven dat Kehlani’s zangcarrière door huidige rookgewoonten maximaal nog een paar jaar zal duren. De artiest ging in op haar gezondheidsproblemen in de TikTok-video van afgelopen maandag.

"Het deed echt veel aan mijn stembanden en het kostte me echt veel energie van mijn dag. Ik stopte om mijn lichaam en mezelf te reguleren. Het kwam op een punt waarop ik niet meer kon eten, slapen of een sociale bijeenkomst kon bijwonen. Ik kon niet chillen zonder wiet te roken en ik wilde gewoon niet dat het mijn leven meer in de greep had… En ook mijn keel en longen waren me zat."

Kehlani

Kehlani heeft een geruststellend bericht voor hun fans die nog wel wiet roken: Hen zal niemand oordelen die wel nog wiet rookt.
@kehlani

Reply to @_sethrogansbongwater_

♬ original sound - Kehlani

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21