Kim Kardashian onder vuur vanwege Beyoncé look-a-like shoot

dec 23 2021, 17:14 CULTURE
gettyimages 1350958161
Gaat er een dag voorbij zonder dat één van de Kardashians beschuldigd wordt van cultural appropriation of blackfishing? Niet echt. Vandaag is het de beurt aan Kim Kardashian, die onder vuur ligt vanwege de nieuwe Skims campagne. Fans vinden namelijk dat ze op de foto's verdacht veel op Beyoncé lijkt.

Kim Kardashian of Beyoncé?

Deze week publiceerde Skims nieuwe campagnefoto's voor de All-In-One collectie. Hoewel de foto's er -zoals altijd- ontzettend clean uitzien, hadden fans toch kritiek. Zo is Kim Kardashian te zien in een donkerblauw bodysuit, met een blonde pruik. Het valt niet te ontkennen: de queen of influencing lijkt inderdaad op Beyoncé. Een Twitter gebruiker reageerde op de foto met: ''Kim zei: ''Ik neem de Beyoncé deluxe special''.
Bekijk hieronder de foto en enkele reacties van het publiek.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10