Lil Baby gooit naam online van juwelier die nep horloge verkocht

sep 19 2021, 11:00 CULTURE
lil baby
Op Instagram liet Lil Baby zijn nieuwe Patek Philippe Nautilus 40th horloge van juwelier Rafaello and Co. zien. Met een prijskaartje van $ 400.000 niet de goedkoopste, maar wat bleek? Het horloge was niet een echte Patek. Lil Baby kwam daarachter via het FakeWatchBuster instagram-account. Het account had opgemerkt dat er verschillen waren tussen het horloge dat Lil Baby in zijn bezit had en een echte Patek Philippe. 

"Hij werd opgelicht en hoogstwaarschijnlijk heeft hij daarvoor 400k betaald. Hij zou zijn geld terug moeten nemen en schieten op wie die fugazi heeft verkocht"

FakeWatchBuster instagram-account

Nadat Lil Baby het bericht had gezien, had de rapper natuurlijk wel wat te zeggen tegen de juwelier. Via een Instagram-post viel Lil Baby gelijk met de deur in huis, door te zeggen dat de juwelier wel beter weet dan hem op te lichten. En dat door de hoeveelheid geld dat is uitgegeven, dit niet een simpele ‘fout’ kan zijn vanuit de dealer. Op het einde van de post was er nog een milde waarschuwing voor de juwelier.
De waarschuwing blijkt goed aangekomen. De juwelier Rafaello verontschuldigde zich later en zei dat hij niet wist dat het horloge een vervalsing was. Als goedmaker betaalde hij Baby de $ 400.000 terug en gaf hem ook vier diamanten ringen.
De juwelier is zelf een onderzoek gestart naar de oorzaak van alle problemen. Hij had zelf namelijk het nep horloge van iemand overgekocht. Natuurlijk was de situatie voor Lil Baby niet fijn en gaf de juwelier aan dat niks nep aan Lil Baby is. Per toeval had Lil Durk advies voor iedereen die sieraden wilt kopen: Weet bij wie je haalt en blijf loyaal aan één juwelier.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21