Marvel: ''Black Panther'-personage van Chadwick Boseman zal niet ge-recast worden’

nov 16 2021, 14:40 CULTURE
chadwick boseman 2
Na de tragische dood van Chadwick Boseman, vroegen fans zich af of T'Challa, het Black Panther-personage van de overleden acteur, ooit nog te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe.
Eén van de opties was om mogelijk een andere acteur voor de rol te vinden, maar Disney heeft die mogelijkheid nu definitief uit de lucht geschoten. Tijdens de Ringer-Verse-podcast dit weekend werd onthuld dat er geen plannen zijn om het personage van Boseman opnieuw te casten. Marvel's VP of Development Nate More onthulde dat de studio geen plannen heeft om dit te doen.
"Je zult Chadwick Boseman's T'Challa niet zien in het MCU 616-universum. We konden het niet. Ik zal zeggen, toen Chad stierf, was het een echt gesprek dat we met Coogler hadden over 'wat doen we?' En het was een snel gesprek. Het waren geen weken, het waren minuten van: 'We moeten uitzoeken hoe we deze franchise verder kunnen brengen zonder dat personage."
Volgens Moore is de T’Challa in de MCU, niet de strips, verbonden met de uitvoering van Chadwick. Het gat dat Chadwick achterliet en gevuld moet worden, is te groot voor een andere acteur. Geen enkel moment is er overwogen om hem te recasten.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10