Memphis Depay teaset futuristische Puma sneaker

jul 18 2023, 11:59 CULTURE
ghana 1068
PUMA-ambassadeur Memphis Depay treedt vandaag op de voorgrond om een spannend nieuw design te onthullen: de Exotek NITRO™, exclusief voor Foot Locker. Deze sneaker werd voor het eerst onthuld door Depay, als een symbool van zijn innovatieve stijl en vooruitstrevende visie.
Geïnspireerd door de baanbrekende NITRO™ FASTROID sneaker die zijn debuut maakte tijdens PUMA's "Futrograde" presentatie op de New York Fashion Week, is de nieuwe Exotek NITRO™ een demonstratie van zichtbare technologie. Deze schoen weerspiegelt een avant-garde uitdrukking van architecturale praktijken en biologische structuren, een filosofie die Depay ook in zijn eigen leven en carrière belichaamt.
Deze innovatieve sneaker, geïntroduceerd door Memphis zelf, biedt een ultra-zachte zoolvulling, ingekapseld in een structurele kooi. Deze geavanceerde technische oplossing verhoogt de stabiliteit en biedt tegelijkertijd de drager alle voordelen van verbeterd comfort.
De Exotek NITRO™ valt op met twee gradiëntkleurenschema's op de structurele kooi van de schoen, waaronder de zwarte NITRO™ vulling schuilgaat. Daarnaast is de bovenkant afgewerkt met zwart gaas en leer. In lijn met Depay's scherpzinnige gevoel voor stijl, bevat de Formstrip van de schoen een geometrisch patroon dat de ontwerptaal van de zool weerspiegelt.
Zoals Memphis Depay voortdurend de grenzen verlegt, zowel op als naast het veld, is de EXOTEK NITRO™ ontworpen voor een fysieke toekomst waarin analoog en digitaal samenkomen.
De sneaker is exclusief verkrijgbaar bij Foot Locker, de door Memphis Depay gepresenteerde PUMA Exotek NITRO™ is online en in geselecteerde winkels beschikbaar vanaf 3 augustus 2023.
Meer weten over alles omtrent muziek, fashion, sport en meer? Check dan onze homepage!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21