Mocro Maffia: een nieuw seizoen vol verraad en actie!

mei 31 2023, 16:38 CULTURE
694
Het vijfde seizoen van de hitserie 'Mocro Maffia' staat voor de deur. Vanaf vrijdag 2 juni kan je jezelf weer volledig onderdompelen in de wereld van spanning en misdaad. Dit seizoen draait alles om de keiharde beef tussen Paus en Tatta, wat zorgt voor een ongekende rivaliteit en intensiteit. Gaat Taxi heel de boel snitchen? Is Paus ready om met Potlood samen te werken, ondanks hun verleden? Verwacht heftige confrontaties, verrassende plot twists en een intense machtsstrijd die je op het puntje van je stoel houdt.
Naast het aangrijpende verhaal worden we getrakteerd op twee opmerkelijke gastrollen. Cho speelt de rol van 'Borsu' en Mocromaniac speelt het personage 'Anti'. De toevoeging van deze muzikale talenten belooft voor een extra laag dynamiek en intensiteit in de serie te zorgen. Dus zet de datum in je agenda, want vanaf 2 juni is 'Mocro Maffia' te streamen op Videoland, met elke vrijdag een nieuwe aflevering. De trailer van het nieuwe seizoen is nu al te zien op YouTube.
Wij waren aanwezig bij de officiële persdag van Mocromaffia en spraken met de acteurs over snitchen, de wereld van acteren en natuurlijk over het nieuwe seizoen. Houd onze socials goed in de gaten voor deze interviews!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21