Nieuwe films, series en documentaires op Netflix in oktober

sep 23 2021, 13:41 CULTURE
netflix forever rich
Elke maand zorgt Netflix voor diverse en vernieuwende films, series en documentaires. Wil jij heerlijk bingewatchen of wat nieuwe inzichten opdoen met een informatieve documentaire? De Complex NL redactie houdt jou up to date! 

Series

On My Block: Season 4

On My Block is terug voor een vierde seizoen. In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

The Five Juanas

Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen. Ondertussen ontdekken ze de leugens van een machtige politicus.

Baking Impossible

Topbakkers en -ingenieurs slaan de handen ineen om eetbare creaties te maken en intense stresstests moeten doorstaan om $100.000 te winnen.

You: Season 3

In het derde seizoen zijn Joe en Love getrouwd en voeden ze hun pasgeboren zoon Henry op in de Californische buitenwijk Madre Linda. Terwijl hun relatiedynamiek een nieuwe wending neemt, herhaalt Joe de cyclus van obsessie met een ontluikende interesse in Natalie, de buurvrouw.

My Name

Na de moord op haar vader vertrouwt een door wraak gedreven vrouw op een machtige misdaadbaas - en treedt onder zijn leiding bij de politie.

Insiders

Twaalf mensen denken dat ze in de laatste ronde van de casting voor een reality show zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, met 100.000 euro op het spel.

Life's a Glitch

Beroemde influencer Julien Bam en zijn sidekick Joon Kim proberen terug te keren naar het leven zoals ze het kennen, nadat ze per ongeluk naar een parallelle dimensie zijn gereisd.

Sex: Unzipped

Rapsuperster Saweetie organiseert een viering van seksuele gezondheid en positiviteit, met hulp van deskundige docenten, openhartige stand-ups en ongeremde poppen.

Luis Miguel - The Series: Season 3

Deze serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.

Colin in Black & White

Deze dramaserie van Colin Kaepernick en Ava DuVernay laat Kaepernicks tijd op de middelbare school zien en de ervaringen die van hem een activist maakten.

Films op Netflix

Swallow

Tolani belandt in de problemen in het Lagos van de jaren '80. Samen met haar streetwise vriendin raakt ze betrokken bij drugssmokkel. Ze moet de gevolgen onder ogen zien.

Forever Rich

Een opkomende rapper draait door als een vernederende video viral gaat. Om zijn eer te redden, moet hij de strijd aangaan. Een hele nacht lang. Forever Rich is één van de eerste Nederlandse Netflix Original films.

There's Someone Inside Your House

Makani en haar vrienden op de Osborne High School proberen een gemaskerde moordenaar te stoppen, die het op de leerlingen heeft gemunt en hun grootste geheimen onthult.

The Grudge (2020)

Een onderzoeker volgt het spoor van een angstaanjagende zaak terug naar een vervloekt huis met een ingewikkelde, gruwelijke geschiedenis vol grenzeloze woede.

Hypnotic

81225962 undefined 4ccd9710 14b9 11ec 8aee 0e97455e9dcb 1
Hypnotic gaat over een jonge vrouw die niet op alle fronten tevreden is met haar leven. Ze wil er daarom alles aan doen om zichzelf te verbeteren, zodat ze eindelijk de persoon kan zijn die ze wil zijn. Ze gaat op zoek naar hulp voor zelfverbetering en vindt het bij een bekende hypnotiseur. Na een aantal zeer intensieve sessies te hebben ondergaan, ontdekt ze al snel dat haar zoektocht naar zelfverbetering onverwachte en dodelijke gevolgen heeft.

Army of Thieves

In deze prequel van ‘Army of the Dead’ huurt een mysterieuze vrouw bankmedewerker Dieter in voor een overval op kluizen in heel Europa die niet te kraken lijken.

Documentaires

Bad Sport

81084830 freeformstoryart na zxx 36 1
In deze docuserie komen waargebeurde misdaad en sport samen. Wereldwijde controverses en schandalen worden onderzocht aan de hand van verslagen van betrokkenen.

Found

liu hao holds lilys hand with chloe and sadie
Nadat uit DNA-testen blijkt dat ze nichten zijn, reizen drie meisjes, die door verschillende Amerikaanse families zijn geadopteerd, naar China. Dit in de hoop hun biologische ouders te ontmoeten.

House of Secrets: The Burari Deaths

houseofsecrets netflix 2 1
Zelfmoord, moord of toch iets anders? In deze docuserie worden ijzingwekkende feiten en theorieën onderzocht rond de dood van elf leden van een familie in Delhi.

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea

81184548 theraincoatkillerstoryart na zxx 01
Yoo Young-chul was seriemoordenaar, zedendelinquent en zelfverklaard kannibaal. In het begin van de jaren 2000 zaaide Yoo Young-chul angst in Seoul. Deze docuserie vertelt over de jacht op de veelplegende moordenaar.

Anime

Scissor Seven: Season 3

Een klungelige, met scharen zwaaiende kapper-annex-huurmoordenaar met geheugenverlies komt per ongeluk midden in een machtsstrijd tussen vijandige groeperingen terecht.

Licenties op Netflix

Get Rich or Die Tryin' (film)

Een drugsdealer in de binnenstad is vastbesloten om zijn criminele dagen achter zich te laten en jaagt op rapmuziek, maar de aspirant-artiest maakt moeilijke tijden door. Rapper 50 Cent maakt zijn filmdebuut in dit autobiografische drama.

Seinfield (alle seizoenen)

Alle negen seizoenen van de sitcom Seinfield zullen in 4K te zien zijn op Netflix.

The Office (alle seizoenen)

Last but not least, de legendarische serie 'The Office' komt ook naar Netflix. Een documentairemaker volgt het dagelijks leven van het kantoorpersoneel van de Dunder Mifflin Paper Company.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21