Onze filmtips voor maart 2024: 'Dune: Part Two', 'The Gentlemen' en meer…

mrt 01 , 17:27 CULTURE
movieserie banner
Deze maand komen er weer spannende nieuwe films en series uit, zowel in de bioscoop als op je eigen tv-scherm thuis. Ben je benieuwd welke films de moeite waard zijn om binnenkort te gaan zien, of welke series je klaar kunt zetten voor een avondje bingewatchen? Geen zorgen, de redactie van ComplexNL houdt je op de hoogte!

Series

BMF - Seizoen 3

Een Amerikaanse misdaadserie bedacht door Randy Huggins, die draait om de Black Mafia Family, een groep die zich bezighoudt met drugshandel en witwassen van geld. In het derde seizoen krijgen de broers te maken met hun zwaarste uitdagingen tot nu toe, want succes heeft zijn prijs. Nadat ze Detroit hebben veroverd en de rest van het land in zicht hebben, zijn ze klaar om hun criminele imperium verder uit te breiden en te domineren.

Invincible Seizoen 2 Deel 2

Mark Grayson lijkt een normale tiener, behalve dat zijn vader Nolan de machtigste superheld op aarde is. Kort na zijn zeventiende verjaardag ontwikkelt Mark echter zelf ook superkrachten, met hulp van zijn vader. In het tweede seizoen ontdekt Mark dat hij een halfbroer heeft en moet hij een angstaanjagende oorlog met de Viltrumieten aangaan. Omni-Man lijkt tekenen van berouw te tonen, maar Mark staat voor zijn grootste uitdaging tot nu toe en blijft gebroken achter.

The Gentlemen

The Gentlemen volgt Eddie Horniman (Theo James) die plotseling het omvangrijke landgoed van zijn vader erft, om er vervolgens achter te komen dat het deel uitmaakt van een cannabisimperium. Bovendien willen allerlei onfrisse types uit de Britse onderwereld een deel van de actie.

Parish

De ster uit Breaking Bad en Better Call Saul speelt Gracian "Gray" Parish, een familieman en eigenaar van een luxeautobedrijf die probeert op het rechte pad te blijven in New Orleans. Tot een tragedie hem terugbrengt naar zijn oude leven als chauffeur en hem in contact brengt met een meedogenloos misdaadsyndicaat.

X-Men 97’

Een revival van X-Men: The Animated Series (1992-1997), die begint waar die serie eindigde en laat zien hoe de X-Men gevaarlijke nieuwe uitdagingen aangaan na het verlies van hun leider, Professor X.

3 Body Problems

Als de wetten van de natuur op mysterieuze wijze beginnen te ontsporen, moeten een groep briljante wetenschappers samenwerken met een vastberaden detective om de grootste bedreiging voor de mensheid tegen te houden. 3 Body Problem is een episch verhaal dat het sci-fi-drama herdefinieert met zijn gelaagde mysteries en verhaal van menselijke verbinding.

Films

Dune: Deel Twee

In "Dune: Deel Twee" volgen we Paul Atreides terwijl hij zijn lot als de voorspelde messias, Muad'Dib, omarmt op de woestijnplaneet Arrakis. Paul staat voor politieke intriges, religieuze opwinding en ecologische uitdagingen. Hij worstelt met zijn eigen toekomst en de gevolgen van zijn daden, terwijl rivaliserende huizen tegen hem samenzweren en rebellie onder de onderdrukten broeit. Paul moet zijn nieuwe krachten en bondgenootschappen gebruiken om zijn heerschappij te verzekeren en het lot van het universum te bepalen.

Ghostbusters: Frozen Empire

In "Ghostbusters: Frozen Empire" zien we het geliefde team van paranormale onderzoekers weer in actie tegen een angstaanjagende nieuwe dreiging. Wanneer New York City wordt geteisterd door mysterieuze ijsgerelateerde incidenten, worden de Ghostbusters opgeroepen. Terwijl ze onderzoeken, ontdekken ze een krachtige spookachtige entiteit die de stad in een eeuwige winter wil storten. Dit avontuur zit vol actie, bovennatuurlijke spanning en natuurlijk de nodige humor, terwijl de Ghostbusters racen om de stad te redden.

Godzilla x Kong: The New Empire

In "Godzilla vs. Kong" komen de twee iconische titanen in een epische strijd om suprematie tegenover elkaar te staan. Terwijl de mensheid toekijkt, vechten Godzilla, de machtige beschermer van de aarde, en Kong, een krachtige aap met een mysterieuze connectie met het verleden, over de hele wereld. Met de wereld op het spel moeten de mensen beslissen of ze moeten ingrijpen of de twee kolossale wezens hun eeuwenoude rivaliteit moeten laten beslechten. Dit spektakel biedt monsterlijke actie en verbluffende visuele effecten.

Road House

"Road House 2024" op Amazon Prime volgt een doorgewinterde uitsmijter die de orde moet herstellen in een wetteloze bar in een klein stadje. Hij komt in conflict met corrupte locals en een meedogenloos misdaadsyndicaat, terwijl hij duistere geheimen ontdekt die de gemeenschap bedreigen. Dit moderne verhaal van gerechtigheid en confrontatie levert opwindende actie en meeslepende spanning, en is te zien op Amazon Prime.

Imaginary

Wanneer Jessica met haar gezin terugkeert naar haar ouderlijk huis, ontwikkelt haar jongste stiefdochter Alice een griezelige band met een knuffelbeer genaamd Chauncey die ze in de kelder vindt. Alice begint onschuldige spelletjes te spelen met Chauncey, maar al snel worden ze duisterder. Naarmate Alice's gedrag verontrustender wordt, ontdekt Jessica dat Chauncey veel meer is dan een gewone knuffelbeer.

Kung Fu Panda 4

Po moet een nieuwe krijger trainen wanneer hij wordt gekozen om de spirituele leider van de Valley of Peace te worden. Maar wanneer een machtige vormveranderende tovenares haar zinnen zet op zijn Staf van Wijsheid, realiseert hij zich dat hij wat hulp nodig heeft. Samen met een gevatte korsakvos ontdekt Po dat helden op de meest onverwachte plaatsen te vinden zijn.

Ricky Stanicky

Twintig jaar nadat ze de denkbeeldige Ricky Stanicky hebben verzonnen, gebruiken drie jeugdvrienden hem nog steeds als handig alibi voor hun onvolwassen gedrag. Wanneer hun partners achterdochtig worden en eisen hem eindelijk te ontmoeten, besluiten ze een uitgerangeerde acteur in te huren om hem tot leven te brengen. Maar wanneer de acteur zijn rol te serieus neemt, beginnen ze te wensen dat ze Ricky nooit hadden verzonnen.

Late Night With The Devil

"Late Night With The Devil", gespeeld door David Dastmalchian, zien we Jack Delroy, de gastheer van een jaren 70-variety- en late-night talkshow genaamd "Night Owls with Jack Delroy". Het verhaal draait om een live televisie-uitzending waarin chaos ontstaat wanneer Delroy een parapsycholoog en een jonge overlevende van een satanische kerkinterviewt.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21
https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34