Onze filmtips voor mei 2024: 'Back to Black', 'Furiosa' en meer...

mei 01 , 18:00 CULTURE
movieserie banner mei
Deze maand komen er weer spannende nieuwe films uit, zowel in de bioscoop als op je eigen tv-scherm thuis. Ben je benieuwd welke films de moeite waard zijn om binnenkort te gaan zien? Geen zorgen, de redactie van ComplexNL houdt je op de hoogte!

Back to Black:

Het leven en de muziek van Amy Winehouse, door de reis van adolescentie naar volwassenheid en de creatie van een van de best verkochte albums van onze tijd.

Furiosa: A Mad Max Saga:

Gesitueerd 15 tot 20 jaar voor de gebeurtenissen van Mad Max: Fury Road, terwijl de wereld uiteenvalt, wordt de jonge Furiosa weggerukt uit de Groene Plek van Veel Moeders en in de handen van een Biker Horde geleid door de Oorlogsheer Dementus.

Kingdom of the Planets of Apes:

Wanneer de aap koning Proximus Caesar, gewapend met wapens gesmeed uit verloren menselijke technologieën, Caesar's leer perverteert om andere clans te onderwerpen, begint de chimpansee jager Noa aan een beangstigende reis langs een menselijk meisje genaamd Mae om de toekomst te bepalen voor apen en mensen gelijk.

IF:

Na te ontdekken dat ze ieders denkbeeldige vrienden kan zien, begint een meisje aan een magisch avontuur om vergeten IF's en te herenigen met hun kinderen.

Lost Soulz:

Een jonge rapper laat alles achter en begint aan een reis van zelfontdekking, muziek en vriendschap in het hart van Texas.

Tarot:

Vrienden laten onbedoeld een onuitsprekelijk kwaad los dat gevangen zit in een vervloekt tarotkaartspel. Een voor een komen ze oog in oog te staan met het lot, racend tegen de dood om de toekomst te ontvluchten die in hun lezingen is voorspeld.

The Garfield Movie:

Garfield heeft een onverwachte hereniging met zijn lang verloren vader, een sjofele straatkat die hem meesleept in een riskante kraak.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21