Onze filmtips voor mei 2024: 'Back to Black', 'Furiosa' en meer...

mei 01 , 18:00 CULTURE
movieserie banner mei
Deze maand komen er weer spannende nieuwe films uit, zowel in de bioscoop als op je eigen tv-scherm thuis. Ben je benieuwd welke films de moeite waard zijn om binnenkort te gaan zien? Geen zorgen, de redactie van ComplexNL houdt je op de hoogte!

Back to Black:

Het leven en de muziek van Amy Winehouse, door de reis van adolescentie naar volwassenheid en de creatie van een van de best verkochte albums van onze tijd.

Furiosa: A Mad Max Saga:

Gesitueerd 15 tot 20 jaar voor de gebeurtenissen van Mad Max: Fury Road, terwijl de wereld uiteenvalt, wordt de jonge Furiosa weggerukt uit de Groene Plek van Veel Moeders en in de handen van een Biker Horde geleid door de Oorlogsheer Dementus.

Kingdom of the Planets of Apes:

Wanneer de aap koning Proximus Caesar, gewapend met wapens gesmeed uit verloren menselijke technologieën, Caesar's leer perverteert om andere clans te onderwerpen, begint de chimpansee jager Noa aan een beangstigende reis langs een menselijk meisje genaamd Mae om de toekomst te bepalen voor apen en mensen gelijk.

IF:

Na te ontdekken dat ze ieders denkbeeldige vrienden kan zien, begint een meisje aan een magisch avontuur om vergeten IF's en te herenigen met hun kinderen.

Lost Soulz:

Een jonge rapper laat alles achter en begint aan een reis van zelfontdekking, muziek en vriendschap in het hart van Texas.

Tarot:

Vrienden laten onbedoeld een onuitsprekelijk kwaad los dat gevangen zit in een vervloekt tarotkaartspel. Een voor een komen ze oog in oog te staan met het lot, racend tegen de dood om de toekomst te ontvluchten die in hun lezingen is voorspeld.

The Garfield Movie:

Garfield heeft een onverwachte hereniging met zijn lang verloren vader, een sjofele straatkat die hem meesleept in een riskante kraak.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00