Populaire Cowboy Bebop uit 1998 komt naar Netflix

okt 13 2021, 13:26 CULTURE
thibault penin awol7qqsffm unsplash
De originele Japanse serie Cowboy Bebop, die debuteerde op 3 april 1998, werd geregisseerd door Shinichiro Watanabe en bevatte muziek van Yoko Kanno. De show is gemaakt door Hajime Yatate, het pseudoniem voor het personeel van de Japanse animatiestudio Sunrise.
Cowboy Bebop komt later deze maand op donderdag 21 oktober naar Netflix. Als je niet kunt wachten tot volgende week, is de OG-serie al beschikbaar om te streamen op Hulu.
De animatie zal net op tijd arriveren zodat fans de serie opnieuw kunnen kijken vóór het debuut van Netflix live-action versie van Cowboy Bebop. Die zal te zien zijn op Netflix op 19 november.
De nieuwe live-action serie zal met John Cho (Spike Spiegel), Mustafa Shakir (Jet Black), Daniella Pineda (Faye Valentine), Elena Satine (Julia), Alex Hassell (Vicious) en Tamara Tunie als Ana zal de hoofdrol spelen. In de komende serie zal ook de originele Japanse anime-stemmencast hun rol hernemen om de live-action-aanpassing te dubben.
Zo'n twee weken geleden deelde Netflix de intro voor de aankomende serie. Je kunt het hieronder bekijken als je het hebt gemist.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21