Rolling Loud Dag 3, Onze Laatste Dag Met Levi’s in München

jul 10 2023, 23:09 CULTURE
izzynuzzo at izzynuzzophoto joey2
Rolling Loud München, het allereerste Rolling Loud-festival in Duitsland, bereikte zijn hoogtepunt op de derde dag en liet een blijvende indruk achter op het publiek. De sfeer was aan het einde wel gespannen, omdat we even niet zeker waren of Travis Scott nog zou komen. Kan jullie wel vertellen dat hij het nog zeker wel heeft goedgemaakt met zijn fans.

Latto

De dag begon met een elektrische optreden van Latto. Ondanks dat het publiek niet allemaal bekend was met haar nummers, bleef hun energie hoog tijdens haar optreden. Wat ons het meest verbaasde, was Latto's toewijding om een echte rap-performance neer te zetten in plaats van te vertrouwen op vooraf opgenomen muziek. Het is een verfrissende zeldzaamheid in het huidige hip-hop landschap, en ze nam moeiteloos de leiding op het podium met haar meeslepende aanwezigheid.

Gucci Mane

Gucci Mane betrad vervolgens het podium en verspreidde een sfeer van positiviteit en vreugde. Het publiek voelde meteen een connectie met zijn aanstekelijke energie, en het werd duidelijk dat Gucci's repertoire gevuld is met tijdloze hits. Van zijn klassiekers tot zijn nieuwere releases, elk moment herinnerde ons aan zijn blijvend talent en invloed.

Joey Bada$$

De overgang van Gucci Mane's optreden naar Joey Bada$$ was een welkome verschuiving, waarbij we werden ondergedompeld in de meer organische klanken van zijn muziek. Het voelde als een frisse wind na de zware trapbeats die het festival domineerden. Joey Badass toonde een uitzonderlijke controle over het publiek en liet een diepe indruk achter. Het feit dat zoveel mensen zijn nummers kenden, getuigde van zijn wereldwijde bereik en invloed. We hadden het geluk om met Joey Badass te spreken, en binnenkort zal het interview met hem worden op een van onze recap videos te zien zijn.

Travis Scott

Travis Scott, de langverwachte headliner, kampte met vertragingen vanwege problemen met zijn vliegtuig, waardoor er anderhalf uur vertraging ontstond. Begrijpelijkerwijs nam de vermoeidheid en ongeduld onder het publiek toe, wat de sfeer enigszins beïnvloedde. Echter, toen Travis eindelijk het podium betrad, maakte hij het wachten goed. Van zijn vroege hits zoals "Upper Echelon" en "Pick up the Phone" tot nieuwere knallers zoals "Sicko Mode", bracht hij een krachtig en energiek optreden. Het deed ons wel beseffen dat het al een tijdje geleden is dat we nieuwe muziek van Travis hebben gehoord. Als afscheidscadeau kondigde Travis de listening party voor zijn aankomende project "Utopia" zal organiseren bij de piramides van Gizeh op 28 juli, waarbij hij fans uitnodigt om zich bij hem aan te sluiten op deze ongelooflijke reis. Dit zal ook te zien zijn via een livestream.
Terwijl het festival tot een einde kwam, konden we niet anders dan dankbaar zijn voor de ongelooflijke ervaringen die we hebben gehad en de mogelijkheid om in contact te komen met some of the biggest internationale artiesten in de industry. Buiten dat hebben we een geweledige experience gehad met het publiek en hebben we veel met fans gesproken over van alles en nog wat. Onze tijd bij Rolling Loud München was werkelijk onvergetelijk, en we kijken er erg naar uit om de interviews die we hebben afgenomen met jullie te delen. Nogmaals willen we Levi's hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze ongelooflijke reis. Blijf op de hoogte voor de content die binnenkort jullie kant op komt!

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21