$hirak & Cristian D VS Bizzey & Deejay Abstract

jul 13 2022, 16:52 CULTURE
ws thumbnail
In de nieuwe aflevering van Red Bull Rap Champs zijn $hirak, Cristian D, Bizzey en Deejay Abstract te gast. In de vorige aflevering zag je hoe BKO en Jhorrmountain het als Team Rood 'BBW' het opnam tegen Armin en Yuki van Team Geel 'The Real Rich2Gether'. Heb jij al gezien wie er aan het eind zijn trots opzij moest zetten voor de nederlaag? Deze keer vinden we aan rode kant de hitmakers Jack $hirak en Cristian D, met aan de gele overkant niemand minder dan Bizzey en Deejay Abstract. Natuurlijk zijn Défano Holwijn en 4SHOBANGERS er weer bij voor de sfeer, maar ook om te zorgen dat het spel goed verloopt. Wie gaat er deze Red Bull Rap Champs met de titel naar huis?
In de inmiddels achtste aflevering van Red Bull Rap Champs worden, zoals je gewend bent, weer vier rondes gespeeld. We trappen de aflevering af met een eerste ronde van 'Big Facts'. In deze ronde vraagt Defano open vragen aan de heren, zoals 'Hoe heette Jay Z zijn debuutalbum?' De tweede ronde 'Cap/No Cap' test de ingebouwde leugendetector van de deelnemers. Met petjes kan er gestemd worden of een stelling waar of niet waar is. Ook deze aflevering sluiten we als vertrouwd af met De Veiling en Link Up. Voor welk team duim jij?

$hirak & Cristian D

Team Rood, oftewel Team 'Baguette Fromage' creëert hits aan de lopende band en heeft een prijzenkast waar je u tegen zegt. $hirak is het meesterbrein achter onder andere New Wave en met zijn beats is je nummer bijna gegarandeerd succes.
De 17-jarige Cristian D is een spraakmakende nieuwkomer, maar heeft met 'Le Bled' al heel het internet op zijn kop gezet. Onder het label van $hirak heeft hij zijn tweede track 'Amsterdam' uitgebracht, die meteen op nummer 1 in de hitlijsten stond. Een echt dreamteam dus. Hiphop maken doen ze met gemak, maar weten ze er ook net zoveel vanaf?

Bizzey & DJ Abstract

De tegenpartij, de gele "Fit Kechs" zijn behalve in de sportschool ook veel achter de draaitafel te vinden. Met niemand minder dan hitmachine, DJ en voormalige MC van Yellowclaw Bizzey wordt er gegarandeerd voor een goede sfeer gezorgd. Naast hem staat, volgens 4SHOBANGERS, één van de beste DJ's van de wereld: Deejay Abstract. Waar hitte is, is Deejay Abstract. Zijn de heren fit genoeg om het andere team eruit te sprinten?
Red Bull Rap Champs is elke twee weken te zien op het YouTube-kanaal van Complex NL. Vergeet niet te abonneren zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwe afleveringen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21