Summer Dreams: JD en hiphophuis brengen good vibes deze zomer

jul 19 2022, 11:35 CULTURE
untitled design 1
Hoe verbreed jij je horizon gedurende de zomer en voorkom je dat je de helft van je vakantie doorbrengt op de bank? Om het 20-jarige bestaan te vieren van hét centrum voor hiphopcultuur, creativiteit en ontwikkeling organiseren hiphophuis en JD Sports wekelijks workshops, lessen en evenementen. Van Dancehall clubnights tot rollerskating, juli en augustus staan in teken van het verspreiden van culturele kennis en het verbinden en inspireren van de jeugd.
Medeoprichter van het culturele centrum hiphophuis, Aruna Vermeulen zegt, "In een tijd waarin de samenleving zichzelf opnieuw moet uitvinden, vieren we niet alleen feest. We richten we ons vanuit het jubileumthema 'Staying Power' op hoe we lichamelijk, geestelijk en mentaal gezond blijven. Als individu, als creatieveling en als samenleving."
Naast dat het reguliere dans- en DJ-programma wordt aangehouden, breidt hiphophuis het programma in de zomermaanden uit. Elke docent die de broedplaats voor hiphop rijk is, organiseert een eigen evenement inclusief gastdocent en DJ. Het resultaat? Een samenkomst van verschillende gemeenschappen en disciplines met als doel om het onderlinge begrip en kennis te versterken tussen de verschillende hiphop scènes. Elke les kunnen de deelnemers kennis maken met een nieuwe manier van bewegen en uitdrukking. Een multi-disciplinair programma gevuld met clubnachten, dansworkshops van vogue tot afro, jam sessies en zelfs rollerskaten. Tenslotte staat een veilige omgeving centraal die toelaat om verder te leren en bouwen aan je dromen.
Benieuwd naar het programma en hoe je kan deelnemen? Kijk voor het meest recente programma en de online ticketverkoop op de websites van JD en hiphophuis. Ook kan je fysiek je kaartjes kopen bij alle JD Sports winkels. Alle deelnemers maken automatisch kans op prijzen, dus 'be there or be square' en haal het beste uit je zomer.
220718 summerschool schedule
Photographer: Sharon Jane D
Styling: Samira Samidi
Hair: It's The Hair Doctor
Models: Joey Manubulu, Mavio Panzu, Olympia Reynolds, Elejandro Martinez, Daniela Mvambanu

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21