Zes vrouwelijke ondernemers die je moet kennen

mrt 08 2022, 18:08 CULTURE
screenshot 2022 03 08 at 170309
Het aantal vrouwelijke ondernemers is aanzienlijk gestegen de afgelopen jaren. Wij hebben zes succesvolle powervrouwen met hun bedrijven voor jullie op een rijtje gezet.
Souhayla Selena (House of Bratz)
De 24-jarige Souhayla Selena begon 5 jaar geleden met haar welbekende bedrijf House of Bratz. House of Bratz is een cosmetische kliniek voor injectables en skincare. Alhoewel Souhayla met helemaal niets begon, heeft ze inmiddels haar eigen imperium opgebouwd. Inmiddels heeft ze vestigingen in Nederland, België en Dubai.
Negin Mirsalehi (Gisou)
Influencer en onderneemster Negin Mirsalehi is niet alleen prachtig, ook is ze een onderneemster en heeft ze sinds 2013 haar succesvolle bedrijf Gisou. Gisou is een haircare brand en wordt onder andere verkocht bij Sephora, Revolve, Niche Beauty, Selfridges en Mecca.
Anna Nooshin (NOOSH)
Anna Nooshin, wie kent haar niet? Deze duizendpoot is het allemaal: ondernemer, modeblogger, presentatrice en online content creator op Instagram, YouTube en TikTok. Het begon met haar modeblog NSMBL en nu heeft ze haar eigen museum The Upside Down geopend én haar eigen beautymerk NOOSH gelanceerd.
Pearl Minaj (Framez)
De mooie Pearl Minaj is mede-eigenaar van het succesvolle videocollectief Framez. Ze staat bekend om de muziekvideo’s voor artiesten zoals onder andere Frenna, Josylvio, Dopebwoy en Ronnie Flex. Pearl is een echte powervrouw en haar geheim is voor goed ondernemen is kort maar krachtig: fully focus.
Femke Furnee (Fest Amsterdam)
De meubelzaak Fest Amsterdam kent een vrouwelijke oprichter en eigenaar: Femke Furnee. Fest Amsterdam staat vooral bekend om de mooie en strakke designs van haar banken. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Antwerp en verkoopt producten in meer dan 150 winkels wereldwijd.
Saskia van Hofwegen (Maha Amsterdam)
Saskia is mede-eigenaar van streetwear & sneaker store Maha Amsterdam. Maha is dé hotspot voor vrouwen die houden van streetwear. Ze doen samenwerkingen met sneakerbrands als Vans en verkopen de hottest sneaker releases. Ook op het gebied van kleding kunnen ze je helpen, zo verkopen ze merken als Brain Dead, Needles, Sporty & Rich en Daily Paper.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

https hypebeastcom image 2024 05 10 gunna one of wun album stream 1 1

Complex Picks: Gunna - One of Wun

Dit keer bespreken we het nieuwe album van Gunna, ‘One of Wun’.

MUZIEK mei 16, 14:57
4277 ne ecomm jw jwblacklabelthebend nl nl 1920x1080 organic v102 ss scx02 1

Johnnie Walker viert vrouwelijke game-changers in de Nederlandse hiphop met ‘’Pass the Mic’’

Met nu meer dan 50 jaar bestaan van Hip Hop is diversiteit de kracht die het genre gaande houdt. Juist de mix van achtergronden, invloeden en ervaringen is wat de hiphopscene drijft en altijd heeft ve...

MUZIEK mei 13, 13:34
website banner template 1

Complex Picks: PartyNextDoor - PARTYNEXTDOOR4

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van een nieuw muziekproject.

MUZIEK mei 01, 16:48
website banner template

In Gesprek Met 24kGoldn

24kGoldn, bekend van 'Valentino' en 'Mood', brak door op 18-jarige leeftijd. Zijn EP 'Growing Pains' verkent zijn leven na succes.

MUZIEK apr 25, 18:00