Zo gaat Young Thug 'Slime City' opbouwen

aug 29 2021, 16:27 CULTURE
img 3670
Naast een Bentley, luxe horloges en meer, heeft Young Thug ook 100 hectare land voor zijn verjaardag gekregen. Het cadeau komt van zijn manager Geoff Ogunlesi. Het stuk land ligt in Atlanta en zal gebruikt worden om ‘Slime City’ te bouwen. Thugger treedt hiermee in de voetsporen van o.a. Rick Ross, die ook een stuk land in de omgeving bezit. TMZ beschrijft dat de rapper zijn stuk land gaat gebruiken om huizen, een waterpark en een muziekfestival op te zetten.
Zo is Young Thug van plan jaarlijks het 'Slime Fest' te organiseren op zijn stuk land. Daarnaast wil hij ook een dirt bike trail aanleggen, waar bezitters van vierwielers en motoren zich uit kunnen leven. Thugger denkt er zelfs over na een camping aan te leggen op het stuk land. Thug's makelaar Trey Williams zegt dat ze al in gesprek zijn met architecten en bouwvakkers, maar dat het nog even wachten is op de goedkeuring van bepaalde vergunningen. Zodra Young Thug de vergunningen binnen heeft, zal hij beginnen aan het bouwen van Slime City.
Swipe en bekijk hieronder enkele beelden van het land dat Young Thug gekregen heeft.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21