Skip to main content

De beste lines van de 101BARZ-sessie van Depay

23/09/2021
Beeld via Youtube

Memphis Depay was weer te gast bij 101barz. Met het hart op de tong heeft Depay het over persoonlijke onderwerpen. Zijn Ghanese roots komen voorbij, de beruchte Rolls-Royce en een handjevol lines over voetbal. Complex heeft de opvallendste lines uit de sessie van Depay verzameld, hieronder een overzicht:  

Ben op mijn cash, vraag Marcel Brands

Voor uitleg moeten wij terug in de tijd naar 2015. Depay staat op het punt te vertrekken bij PSV. Marcel Brands geeft aan dat alleen Liverpool en PSG concreet zijn voor Depay. De deal met PSG is al zo goed als rond, maar dan komt Manchester United voorbij. Binnen 24 uur was de deal tussen United en Depay rond. Uiteindelijk was de keuze van Depay de doorslag in de transfer en waarschijnlijk was het de beste deal voor Depay. 

Alles wat ik doe is trend, vraag maar aan Trent

In 2020 hadden Trent Alexander-Arnold (Liverpool) en Depay een gewilde schoen die bijna door niemand te vinden was. Het ging om de Under Armour Magnetico Pro SL FG 2020. 

Mannen stuur ik Bosz, geen Peter

Dit is een simpele bar met de naam van Peter Bosz. Ex-trainer van Ajax en huidige trainer van Olympique  Lyon. 

Veronica inside is never outside. Proberen ons te kappen alsof we hout zijn. 

Leuke wordplay met de officiële naam van Veronica Inside. Aangezien het niet lekker botert tussen de Nederlandse selectie en de mannen van VI is het leuk dat het gaat over ‘buiten’. Amerikanen lossen ruzie vaak ‘outside’ op. Het is dan ook een leuk bruggetje dat Depay zegt dat VI buiten nergens te bekennen is. 

Je klokkie is zwaar, maar waar woont je ma? 

Zit je echt goed als je niet voor jouw moeder zorgt? De gehele sessie zijn levensvragen vanuit Depay. Een zware klokkie is natuurlijk een verwijzing naar de duurdere horloges: Rolex, Cartier, Audemars Piguet, Patek Philippe. 

The Shade Room lurking on my gram, ze willen weten met wie ik ben.

The Shade Room is een Amerikaanse online roddelblad. Ze delen alle ‘juice’ als het gaat om beroemdheden. Door Depay’s date geschiedenis letten ze nu op hem. Depay heeft o.a. gedatet met Karrueche en Lori Harvey. 

Leave a Reply