Skip to main content

Nieuwe muziek van deze week: Kevin, Lil Nas X, Tion Wayne en meer!

17/09/2021
muziek deze week

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Deze week hebben we eindelijk het nieuwe album van Kevin, een nieuw album van Lil Nas X, de internationale remix van Chivv’s Come Online en meer!

Kevin – Grote Versnelling

Onlangs waren we te gast bij de clipshoot van Kevin’s ‘Samen’ met Yade Lauren. Het was een van de eerste singles van zijn nieuwe album ‘Grote Versnelling’, met featurings van Idaly, Frenna, Ronnie Flex, KA en meer! Grote Versnelling kon uiteraard niet missen in de beste nieuwe muziek van deze week.

Lil Nas X – Montero

Lil Nas X is eindelijk bevallen van zijn debuutalbum ‘Montero’. Het is een langverwacht project, waar Lil Nas X al miljarden streams op behaalde voor de release. Op ‘Montero’ zijn featurings van Doja Cat, Megan Thee Stallion en meer te vinden.

Défano Holwijn – Overval

Na laatste single ‘Zware Chain’ met Yssi SB, is Défano Holwijn terug met nieuwe single ‘Overval’. Anders dan de titel en de cover doen vermoeden, is ‘Overval’ een love song voor die ene speciale persoon in je leven.

Chivv ft. Mr. Eazi, King Promise, Naira Marley & Diquenza – Come Online

Toen we Chivv spraken over het verbreken van records met zijn singles ‘Come Online’ en ‘Henny op een Maandag’, gaf hij al aan dat de internationale remix van ‘Come Online’ eraan zat te komen. Inmiddels is de remix uit, met niemand minder dan Mr. Eazi, King Promise, Naira Marley en Diquenza!

Tion Wayne – Green with Envy

Tion Wayne, het veelbelovende talent uit de UK, heeft vannacht zijn album ‘Green with Envy’ gedropt. Op het album horen we andere UK talenten zoals NSG en D-Block Europe, maar we vinden ook de Amerikaanse Polo G en 6LACK op ‘Green with Envy’!

Tems – If Orange Was A Place

De wereld maakte kennis met Tems door haar featuring op monsterhit ‘Essence’, van Wizkid. Drake strikte haar meteen voor zijn nieuwe album ‘Certified Lover Boy’ en nu zegent Tems ons met haar nieuwe EP, ‘If Orange Was A Place’.

Bekijk de volledige lijst van nieuwe muziek deze week op het Instagram kanaal van Complex NL.

Leave a Reply