Skip to main content

Dit zijn de 12 beste OnlyFans accounts van celebs

07/09/2021
OnlyFans

Inmiddels zijn wij allemaal wel bekend met OnlyFans. Het platform dat in 2016 lanceerde werd een fijne plek voor volwassen content creators. Nadat er in 2020 meerdere bedrijven moesten stoppen en ons leven in de war geschopt werd door de pandemie, steeg het aantal nieuwe gebruikers op het forum. Vooral toen Beyoncé op de ‘Savage’ remix zong “On that Demon Time, she might start a OnlyFans (OnlyFans)”. OnlyFans geeft content creators met een kleinere fanbase de ruimte om een intieme interactie met hun fans te creëren. Dit wordt meestal gedaan door het aanbieden van expliciete content voor een bepaald bedrag. Tijdens de pandemie hebben celebs de kans gegrepen om de website te gebruiken voor andere doeleinden zoals het promoten van nieuwe projecten. 

Het biedt deze beroemdheden ook de kans om inkomen te genereren. Zo had Tyga een hele agency gelanceerd om het OnlyFans account van andere te laten groeien, en verwachte Bhad Bhabie ‘het grootste OnlyFans account’ te maken. Voor exclusieve toegang tot de accounts kunnen liefhebbers abonnementen afnemen voor prijzen tot $49.99. 

Maar welke celeb wil jij niet missen op OnlyFans? En wat krijg jij terug te zien voor het geld? Hieronder de beste 12 OnlyFans accounts van celebs. 

Bhad Bhabie

OnlyFans
Beeld: Getty/Jeff Kravitz/FilmMagic

Gebruikersnaam: bhadbhabie

Gelanceerd: April 2021

Abonnementskosten: $24.99

Bhad Bhabie is een van de jongste sterren op OnlyFans. Een week na haar achttiende verjaardag lanceerde zij haar pagina en werd snel een van de meest populaire gebruikers. Volgens de rapper heeft zij $1 miljoen gemaakt in slechts zes uur. Haar content is beschikbaar na het betalen van een bepaald bedrag. Zij trekt fans vooral aan via haar Instagram pagina met captions zoals “15000 likes hierop en ik ga iets doen wat ik niet mag doen morgen.” 

Cardi B 

Beeld: YouTube/Cardi B

Gebruikersnaam: iamcardib

Gelanceerd: Augustus 2020

Abonnementskosten: $4.99

Na het droppen van ‘WAP’ lanceerde Cardi B haar OnlyFans account. Zij heeft vanaf het begin duidelijk gemaakt dat haar ‘WAP’ niet op de pagina komt. De rapper is met $8 miljoen een van de hoogste verdieners op de website. Desondanks de populariteit en hoge verdiensten is haar pagina verrassend leeg met maar zes posts. 

DJ Khaled en Fat Joe

Beeld: Getty/Kevin Mazur

Gebruikersnaam: DJKHALEDANDFATJOE

Gelanceerd: Januari 2021

Abonnementskosten: Gratis

Het duo, dat content maakt voor de sokken-in-slippers-liefhebbers, beschrijft hun pagina als ‘het licht’. Je ziet meer terug van DJ Khaled en af en toe wat beelden van Fat Joe. DJ Khaled neemt de kijkers mee naar de studio, tijdens zijn interacties met fans en vooral tijdens zijn kopje latte pauzes. Je kunt de content zien als het meelopen met een hele gezellige oom die je motiveert en inspireert. 

Jordyn Woods 

Beeld: Getty

Gebruikersnaam: jordynwoods

Gelanceerd: Oktober 2020

Abonnementskosten: Gratis

Jordyn heeft haar pagina gelanceerd om een safespace te creëren waar zij niet beoordeeld wordt door anderen. Als kijker krijg je Jordyn vaak in jouw inbox met teasers voor betaalde content. Sommige foto’s en video’s staan ook op haar Instagram pagina, maar via OnlyFans krijg je een intieme kijk op het leven van de social media ster. Haar zachte kant blijkt winstgevend, want een close-up van haar gezicht wordt met $250 getipt. 

Bella Thorne 

OnlyFans
Beeld: Getty/ Kurt Krieger – Corbis

Gebruikersnaam: bellathorne

Gelanceerd: Augustus 2020

Abonnementskosten: Gratis

Men zegt dat Bella haar account heeft opgestart om research te doen voor een rol. Desalniettemin heeft de actrice ‘OnlyFans gebroken’. Zij maakte binnen 24 uur  $1 miljoen en werd hierdoor mogelijk de reden dat het platform haar beleid veranderde. Bella’s content bestaat voornamelijk uit gratis selfies en video’s. De spannende content komt wel met een prijs. 

​​Tyga 

Beeld: Getty/ Christian Vierig

Gebruikersnaam: tyga

Gelanceerd: September 2020

Abonnementskosten: $20

De artiest is het levende bewijs dat ook mannen kunnen profiteren van hun sensualiteit. Tyga plaatste een NSFW foto en maakte hiermee $7.9 miljoen. Kort na het lanceren van zijn pagina maakte hij zijn agency ‘Too Raw’ bekend. Hij is nog steeds een actieve gebruiker en deelt exclusieve behind-the-scene video’s en foto’s. 

Amber Rose

Beeld: Getty/ Nicholas Hunt

Gebruikersnaam: amberrose

Gelanceerd: September 2020

Abonnementskosten: $5

Amber is tegen slut-shaming. Als vastberaden feminist lanceerde zij haar pagina om body positivity te delen. Het bekijken van haar content, dat vooral bestaat uit NSFW foto’s, geeft jou vast en zeker een zelfvertrouwen boost. 

Chris Brown 

Beeld: Getty/Allen Berezovsky

Gebruikersnaam: chrisbrownofficial

Gelanceerd: November 2020

Abonnementskosten: $20

Fans hadden meer ‘Tyga-energie’ verwacht van Chris Brown, wat tot nu toe nog niet is gebeurd. Alhoewel de artiest af en toe spannende content deelt zijn de fans teleurgesteld. Zij vinden dat zij geen waar voor hun geld krijgen. Chris is nog steeds een actieve gebruiker dus wat niet is kan nog komen. 

Blac Chyna 

Beeld: Getty/Prince Williams

Gebruikersnaam: blacchyna

Gelanceerd: April 2020

Abonnementskosten: $19.99

Als een van de content queens is het geen verrassing dat Blac Chyna een van de hoogste verdieners op OnlyFans is. Zij verdient ongeveer $20 miljoen per maand. Via Instagram geeft de realityster teasers van ‘Foot Freaks Monday’ waarmee zij goed inspeelt op de voetfetisj community. 

Rubi Rose

Beeld: Getty/Prince Williams

Gebruikersnaam: rubixrose

Gelanceerd: Juni 2020

Abonnementskosten: $14.99

Rubi Rose is er vast en zeker van dat je geen naakte content hoeft te plaatsen om een winstgevende account te beheren. Binnen 48 uur behaalde zij $100,000 met content die zij ook deelt op haar Instagram pagina. Sommige fans twijfelen of het account van Rubi de abonnementskosten waard is. Maar haar maandelijkse 8000 abonnees bewijzen het tegendeel. 

Tana Mongeau 

Onlyfans
Beeld: Getty/ Morgan Lieberman

Gebruikersnaam: tanamongeau 

Gelanceerd: Mei 2020

Abonnementskosten: Gratis

Tana beschrijft haar pagina als ‘de enige plek waar zij naakt en gek mag zijn’. Na het abonneren krijg je direct een automatisch bericht waar je $200 kunt betalen om bij haar VIP club te horen. De internet beroemdheid noemt deze club ‘Uncensored’ maar de inhoud lijkt identiek aan haar Instagram met een beetje meer under boob. 

Trey Songz 

OnlyFans
Beeld: Getty/ Morgan Lieberman

Gebruikersnaam: treysongz

Gelanceerd: December 2020

Abonnementskosten: $20

Het account van Trey Songz bestaat sinds december onopgemerkt door zijn fans. Op het moment dat er een sextape uitkwam in februari, waar de r&b-zanger aan gelinkt werd, kregen fans plotseling interesse. De artiest maakte gebruik van de kans en promootte zijn account. Al snel kreeg hij meer dan 25000 likes.  

Leave a Reply