Skip to main content

Donnie flipt dit jaar je kerstdiner in Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner

23/12/2021

De feestdagen staan voor de deur en daar hoort natuurlijk een kerstdiner bij. Maar wat nou als we het dit jaar nét even wat anders doen dan het jaarlijkse traditionele familiedinertje? Xite, Pepsi MAX en PACT hebben de handen ineen geslagen met rapper Donnie, om het traditionele kerstdiner te refreshen. Daar is Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner uitgekomen. Onderzoek wijst namelijk uit dat een deel van Gen Z het helemaal gehad heeft met klassieke kersthits en het gourmetstel dat ouder dan henzelf is. 

Donnie’s Refreshed X-MAX Dinner

Pepsi MAX is in samenwerking met PACT, XITE en Donnie op onderzoek uit gegaan naar wat Gen Z eigenlijk van kerst vindt. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat de jongere generatie wel veel waarde hecht aan kerst, maar niet per se aan ouderwetse tradities. Zo zou de helft van de ondervraagden kerst liever pimpen door wat cocktails toe te voegen (62%). Daarnaast zou de doelgroep ook graag een privé chef inhuren (35%) of eten uit verschillende keukens (31%). Donnie is de aangewezen persoon om het traditionele kerstdiner een beetje te pimpen. Wist je namelijk dat Donnie naast rapper, ook een geweldige kok is? 

Daarom zal hij dit jaar het kerstdiner klaarmaken, met een speciaal ingrediënt: Pepsi MAX. Ja, echt. Verwacht een menukaart met Cola Kip als hoofdgerecht en een sorbet/roomijs van cola. Hierbij zal de rapper ook uitleg geven over de recepten, zodat jij ze thuis ook zelf kan maken. Donnie zal tijdens het kerstdiner vergezeld worden door drie winnaars die met een +1 aan tafel mogen schuiven. Naast het beoordelen van Donnie’s kookkunsten, zal Donnie ook met de gasten in gesprek gaan over de feestdagen. Daarnaast zal hij ook zijn eigen top 3 van kerstnummers onthullen. Hoewel de doelgroep nog steeds naar ‘All I Want For Christmas’ luistert, is het volgens hen ook tijd voor wat meer eigentijdse muziek. We zullen in Donnie’s top drie dus geen Mariah Carey vinden, maar misschien wel Gucci Mane?).  

Wij kunnen allemaal meekijken op eerste kerstdag, om 18:00 op XITE

*Het diner en de opnames zijn onder COVID-richtlijnen geproduceerd.

Leave a Reply