Skip to main content

Eerste verdachte aangehouden voor moord Mallorca

04/08/2021
moord mallorca
Beeld: Unsplash/Luther.M.E. Bottrill

Drie weken geleden gingen er beelden rond van een groep jongens die een Nederlandse toerist gewelddadig in elkaar sloegen op Mallorca. De politie heeft vandaag de eerste verdachten aangehouden voor de moord. Het betreft een 19-jarige jongeman uit Hilversum.

Acht jongens uit het gooi zijn verantwoordelijk voor de moord op Mallorca. Ze trapten de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen, zo vaak tegen zijn hoofd, dat hij vier dagen later overleed aan zijn verwondingen. Degene die nu aangehouden is, wordt naast deze moord ook verdacht van betrokkenheid bij een andere moord. Aanstaande vrijdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van tweemaal poging tot doodslag. Het eerste incident vond plaats bij een horecagelegenheid in badplaats El Arenal. Het tweede incident werd Carlo fataal.

Hoewel het onderzoek naar de moord op Mallorca nog in volle gang is, zijn er van beiden incidenten beelden en getuigenverklaringen beschikbaar. Het OM roept echter meer getuigen op om zich te melden. Volgens hen is het duidelijk dat nog niet alle omstanders zich hebben gemeld. Op de beelden is namelijk te zien dat er een grote groep getuigen aanwezig was, waarvan veel ook Nederlands spraken. Het is nog onduidelijk op welke manier de zeven andere jongens betrokken waren bij de moord.

Leave a Reply