New Balance Viert de Kleur Grijs Met 'Grey Days'

mei 21 , 16:23 FASHION
homepage keyvisualfilmstill compa desktop
New Balance viert deze maand de kleur grijs met ‘Grey Days’, een eerbetoon aan de tijdloze kwaliteit en stijl van hun grijze modellen, die sinds de jaren 80 een belangrijke rol spelen in hun collectie.
In een tijd waarin andere sportmerken vaak voor witte sneakers kiezen, heeft New Balance bewust de kleur grijs omarmd. Deze keuze sluit naadloos aan bij de huidige trend in de hardloopwereld, waar neutrale en veelzijdige kleuren steeds populairder worden. Hardlopen gaat verder dan alleen beweging, het is een ontsnapping uit het stadsleven, een moment waar elke stap telt en je je eigen wereld creëert. Of je nu bij zonsopgang rent of in de nachtelijke stilte, New Balance staat voor je klaar met comfort en stijl. Voor de stedelijke trendsetters van morgen is New Balance een must-have. Met moeiteloos comfort en ondersteuning biedt New Balance essentiële ondersteuning voor het hectische stadsleven.
Historie en Invloed van Grijs
New Balance begon in de jaren 80 als fabrikant van hoogwaardige hardloopschoenen. Door de jaren heen is grijs een belangrijk kenmerk gebleven in de collectie. De kleur viel op tussen andere merken en past perfect bij het stadsleven en urban running. Terwijl de modellen door de jaren heen evolueerden met nieuwe technologieën en materialen, blijft grijs symbool staan voor de tijdloze kwaliteit en stijl van New Balance.
Grey Café in Brussel
Naast het lanceren van nieuwe, klassieke items en het openen van het Grey Café in Brussel, heeft het merk diverse activiteiten en productlanceringen georganiseerd om Grey Day te vieren. Het Grey Café is het middelpunt van deze festiviteiten, waar bezoekers kunnen genieten van verschillende evenementen en activiteiten die de invloed van New Balance op de sneakercultuur belichten.
Het programma in Brussel omvat verschillende hoogtepunten:
Zaterdag 25 Mei
12 PM: 5K shake-out run in samenwerking met de Brussels run crew Cadence.
Locatie: New Balance Grey Café, Locquenghienstraat 35, 1000 Brussel (Dansaert buurt).
Zondag 26 Mei:
Vanaf 10 AM: Deelname aan de 20KM van Brussel.
Meer informatie: link.
1 PM – 5 PM: 'RECOVERY STATION' afterparty bij het New Balance Grey Café, georganiseerd door Brussels run crew Cadence. Er zijn drankjes, pizza, een DJ en een geweldige sfeer.
Locatie: New Balance Grey Café, Locquenghienstraat 35, 1000 Brussel (Dansaert buurt).
Short Movie "Grey Days"
Op 10 mei werd de short movie "Grey Days" gelanceerd, een creatie van de creatieve regisseurs Thom Glover en Daniel Wolfe. Deze film biedt een kijkje in de impact van New Balance op de sneakercultuur, met retro-animaties en indrukwekkende cinematografie. In de short movie speelt onder andere Dave, die eerder dit jaar te zien was in een New Balance campagne.
Exclusive New Balance 'Grey Day' Items
  • 1 mei: Lancering van de Grey Shop met nieuwe en bestaande grijze stijlen, waaronder de 327, 574, 550 en diverse kleding.
  • 17 mei: Introductie van de 'Grey Days' WRPD Runner en 1906R, met materiaalmixen en verweerde details.
  • 20 mei: Release van de Fresh Foam X 1080 'Grey', met suède details en een klassieke grijze colorway.
  • 23 mei: Wereldwijde lancering van de District Vision x New Balance SC Elite v4 en bijbehorende kledingcollectie, samen met de KAWHI IV basketbalschoen.
  • 24 mei: De 'Grey' Coco CG1 en Fresh Foam Audazo Numeric worden gelanceerd, met unieke ontwerpelementen en neutrale details.
De Grey Days-collecties zijn deze maand in winkels en online verkrijgbaar, met prijzen tussen 59,99 EUR en 265 EUR. Deze uitgebreide viering van de kleur grijs, samen met alle activiteiten en evenementen, laat zien hoe belangrijk en populair New Balance blijft in de hardloop- en sneakercultuur en dat het merk hier is om te blijven.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55