Stage lopen bij Complex NL

dec 08 2023, 16:00 FEATURED
ws banner vcature stage
Complex NL is op zoek naar stagiair(e)s! Vanaf 1 februari 2024 zoeken we een ‘redactie’ en ‘design’ stagiair(e) die ons team komen versterken in de komende periode. Lijkt het je tof om bij Complex NL stage te lopen? Check dan de vacatures hieronder:

STAGE - ALLROUND CREATIVE

Ben jij helemaal in de ban van creatieve expressie in al haar vormen? Ben je altijd up-to-date met de nieuwste trends in design en digitale content creatie? Heb jij een goed oog voor beeld en typografie en weet je hoe je een verhaal visueel tot leven kan brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Over de functie
Als creatieve stagiair(e) ondersteun je onze redactie bij de dagelijkse vormgeving van content voor Complex NL, zowel op onze website als op social media. Denk hierbij aan het bedenken en uitwerken van visuele content, meedenken in brainstormsessies, het vormgeven van posts voor onze diverse kanalen, en het ontwikkelen van nieuwe formats.
Bij Complex NL krijg je de kans om samen te werken aan cutting-edge media. Je levert goeie ideeën aan voor onze diverse kanalen en zorgt voor content die ons merk tot leven brengt.
Profiel:
 • Je volgt een opleiding in design, visuele communicatie, multimedia, creative business  of een andere gerelateerde richting;
 • Je bent 20 weken, 5 dagen per week beschikbaar;
 • Je bent bekend met tools zoals Photoshop, Premiere, CapCut en/of After Effects, en kunt snel nieuwe vormgeef tools oppikken;
 • Je bent creatief, durft initiatief te tonen en komt met frisse ideeën voor content;
 • Je bent veerkrachtig, zelfstandig en kunt goed werken onder druk;
 • Je bent gepassioneerd over de visuele aspecten van popcultuur en houdt de nieuwste trends in de gaten.
Wij bieden:
 • Een werkplek in Amsterdam binnen een jonge en groeiende organisatie met een ongekende passie voor popcultuur;
 • De kans om toffe evenementen bij te wonen en er te werken;
 • Een leerzame omgeving waar jouw creatieve ideeën gewaardeerd worden;
 • Een veelzijdige en avontuurlijke stage-ervaring;
 • Een marktconforme stagevergoeding.
Ben jij onze nieuwe creatieve duizendpoot? Solliciteer dan nu voor deze stageplek en word deel van ons bruisende team bij Complex NL!

STAGE – REDACTIE

Ben jij iemand die helemaal into muziek, fashion, sport, lifestyle én schrijven is? Ben jij altijd on top of the game als het gaat om de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse popcultuur? Ben jij een redacteur met gevoel voor social media? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Over functie
Als redactie-stagiair(e) ondersteun je dagelijks in alle output van Complex NL op web en social media. Denk hierbij aan het schrijven van artikelen, het voorbereiden en afnemen van interviews met artiesten en talenten, het maken van posts voor social media, deelnemen aan brainstormsessies, het verzamelen van input voor de redactie. Bij Complex NL leer je samenwerken om cutting-edge media te maken. Je komt met geniale ideeën voor onze diverse kanalen, zorgt voor vette content en helpt bij het ontwikkelen van nieuwe formats.
Profiel:
 • Je volgt een opleiding in journalistiek, communicatie, (social) media of een andere gerelateerde richting;
 • Je bent 20 weken, 5 dagen per week beschikbaar;
 • Je kunt feilloos spellen en bent goed in de Nederlandse taal;
 • Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt leuke ideeën voor rubrieken;
 • Je werkt hard, je bent zelfstandig en je hebt geen moeite om met deadlines te werken;
 • Je hebt affiniteit met popcultuur en subculturen en weet precies wat er speelt. Bovendien weet je welke accounts en websites je dagelijks moet checken voor je online dosis inspiratie.
Wij bieden
 • Een werkplek in Amsterdam binnen een jonge en groeiende organisatie met een ongekende passie voor popcultuur;
 • De kans om dope evenementen bij te wonen;
 • Een leerzame omgeving waar jouw stem gehoord wordt;
 • Een veelzijdige en avontuurlijke stage-ervaring;
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Over Complex

Complex Networks is een media entertainment netwerk dat sinds de lancering in 2002 een dominante rol speelt binnen de Amerikaanse popcultuur. Het netwerk produceert en distribueert premium content in de belangrijke jongerenthema’s muziek, films, sport, gaming en fashion. In 2021 is de Nederlandse versie van het platform gelanceerd waarop bekende formats en de geest van het populaire platform worden geïnterpreteerd en vertaald voor het Nederlandse publiek.
Ben jij de persoon die we zoeken en ben je per 1 februari 2024 (of eerder) beschikbaar? Kom dan stage lopen bij Complex NL. Mail vóór 14 december je motivatie + CV naar [email protected] t.a.v. Gaétan van de Sande.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21