Skip to main content

Future: ‘Ik ben beter dan Jay-Z’

24/12/2021
Beeld: Wiki Commons

Jay-Z zei eerder deze week dat niemand hem in een Verzuz-strijd kon verslaan. Dit deed de rapper op Twitter. Natuurlijk hadden de uitspraken de gehele rapgame in een headlock. De namen met potentiële tegenstanders vlogen voorbij. Nas? mixtape Lil Wayne? Zelfs het filmpje van Kanye kwam voorbij, daarin legt hij uit dat iedereen kapot maakt in een Verzuz. 

Nu heeft ook Future zich gemengd in de strijd. Hij plaatste een bericht van een iemand die zei dat iedereen in Atlanta denkt dat Hendrix Hov zou verslaan. podcaster en ATL-persoonlijkheid Big Bank DTE gaf dit een co-sign en plaatste hetzelfde bericht op Instagram.

Sinds Hov een line over Future dropte in het nummer ‘Kill Jay-Z’ zit het niet lekker tussen de rappers. Jay-Z heeft zich overigens wel verontschuldigt aan Future voor de line in ‘Kill Jay-Z’. Future gaf in een interview nooit in te gaan op dat soort negatieve energie. Maar toch loert Future op dit soort momenten.

“I don’t even know what you woulda done / In the future other niggas playin’ football with your son.”

‘Kill Jay-Z’

Ongeveer een week geleden vergeleek Future zichzelf met Jay en tweette hij dat hij gelooft dat hij de grotere ‘op straat’ is.

Hij volgde dat met een reeks andere tweets waarin hij vertelde dat hij denkt dat hij de enige artiest is die Ye met hem op het podium zou kunnen brengen nadat West zich bij hem had gevoegd tijdens zijn set in Rolling Loud California.

Afgezien van Future zei Lil Jon ook dat Busta Rhymes Hov zou “smoken” in een Verzuz. 

Leave a Reply