Jael maakt een Samba Type Beat in aflevering 1 van ORIGINALS

okt 03 2023, 16:02 Highlight Homepage
adidas orginals yt thumb jael
JAEL is een Molukse DJ, producer en artiest uit Nederland die bekend staat om zijn eclectische stijl. Van ‘Boiler Rooms’ slopen tot soulful zingen tijdens zijn eigen sets: JAEL is multi-getalenteerd. Samen met onze host, Karim Afifi, maakt hij de soundtrack voor de adidas Originals sneaker: de Samba.
De adidas Originals zijn tijdloze classics: oorspronkelijk ontworpen voor de sportwereld, maar omarmd door de culture. In ‘Originals’ duiken we samen met drie Nederlandse producers de studio in, om DÈ soundtrack te maken die past bij een van de drie klassieke adidas Originals schoenen: de Samba, Gazelle en Superstar. Samen verdiepen ze zich in de heritage van de schoenen en gebruiken ze deze als basis voor de soundtrack.
Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video's met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

atwbanner alessio

Artist To Watch: Alessio

Alessio de Martino wist al op jonge leeftijd hoe je via social media je eigen succes kan creëren en bouwde sinds 2019 zijn online following op. In 2022 begon hij met het uitbrengen van zijn eigen muzi...

MUZIEK jun 24, 11:49
whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55