Skip to main content

Je kunt Drake’s herenhuis nu online bezoeken

16/11/2021
drake

Je kan nu een rondleiding krijgen in het huis van Drake. Via de website Drakerelated.com krijgt Iedereen die geïnteresseerd is in een virtuele rondleiding de kans om Drake’s landgoed te bezichtigen. 

De rondleiding in het luxueuze herenhuis van Drizzy, genaamd ‘The Embassy’, is helemaal gratis. De voortuin is het beginpunt voor de tour. Voor de deur staan gelijk een paar Mercedes-Benz G-Wagons en een Rolls-Royce en dan heb je de garage nog niet eens gezien. Links naar zijn garage en basketbalveld, met eerbetoon aan Kobe Bryant, zijn naar verluidt in de maak. 

Tijdens de rondleiding kan je in elke ruimte Drake-gerelateerde producten kopen. Van zijn OVO-kledinglijn, tot zijn NOCTA-samenwerking met Nike, tot zijn Better World-geurkaarsenlijn, Drakerelated.com is echt een hub voor alles wat met de man zelf te maken heeft. Het is de bedoeling dat alles wat gerelateerd is aan Drake geplaatst gaat worden op de website. Het lijkt duidelijk dat het plan is om de site uit te breiden en de volledige geschiedenis van Drake ten tentoonstellen. 

Drakerelated en laat ons weten wat je ervan vindt:

Leave a Reply