Skip to main content

Joaquin Phoenix over Joker 2: ‘of we dat gaan doen? Ik weet het niet’

07/10/2021
Beeld: Youtube

In november 2019 werd gemeld dat regisseur Todd Phillips terugkeerde voor het vervolg op Joker. Volgens geruchten zou die samen met Scott Silver schrijven, hij werkte mee aan het eerste script. Helaas voor de fans bleken deze geruchten niet waar te zijn. 

De afgelopen tijd pushte Warner Bros. naar verluidt voor zo’n vervolg. Warner Bros. zou volgens geruchten de acteur en regisseur meer dan 50 miljoen dollar voor nog eens twee films willen betalen. Gek is dat niet, want Joker bracht meer dan 1 miljard dollar op aan de box office en won twee Oscars (voor de beste acteur en beste componist). Regisseur Todd Phillips gaf zelfs al toe dat hij nadacht over een vervolg en dat hij aan een scenario werkt.

“Er zijn nog dingen die we met hem (Joker) kunnen doen, verder kunnen verkennen. Maar of we dat gaan doen? Ik weet het niet.” 

Joaquin Phoenix

Hoewel de sterren allemaal op de juiste lijn lijken te staan, is het nog altijd niet heel concreet geworden. Acteur Phoenix vertelde recent tegenover The Playlist dat hij het oprecht niet weet of er een deel twee komt. 

Leave a Reply