Skip to main content

TikTok held “Joe Byron” krijgt GoFundMe om hem van de straat te halen

07/12/2021
Afbeelding via YouTube/SideTalkNYC

BING BONG! De afgelopen weken is het haast onmogelijk geweest om te vermijden; de virale video’s van Side Talk NYC. Vooral de afleveringen in Coney Island zijn razend populair en de locals zijn dankzij de video’s uitgegroeid tot internet helden; met name de dakloze man die bekend staat als “Joe Byron”.

Voor wie nog niet bekend is met Side Talk NYC: het is een straatinterview programma met afleveringen van een minuut. Alle gekkies uit New York worden in beeld gebracht, en in de Big Apple zijn dit er nog al wat. Zo ook dus Joe Byron, echte naam TJ, de dakloze man die onder andere met zijn uitspraak van de naam van de Amerikaanse president viraal ging. Het internet is een plek waar mooie dingen kunnen gebeuren en ook in dit verhaal gebeurd het. Een TikTok-gebruiker zocht hem namelijk op en lanceerde een GoFundMe pagina voor hem.

De GoFundMe campagne heeft ondertussen al bijna 30,000 dollar opgeleverd en de mensen die de campagne zijn begonnen hebben hem meegenomen om voor hem te zorgen. Ze zijn momenteel een plek voor hem aan het zoeken om te blijven en TJ heeft ondertussen ook al gereageerd via hun TikTok. Wat kan het internet toch een mooie plek zijn soms. Check de beelden hieronder.

@zoeanneliece

Let’s help Tj guys he wants to me better #byron #coneyisland #help #fyp

♬ original sound – Zoeanneliece

Leave a Reply