Skip to main content

Kylie Jenner en Travis Scott kondigen hun tweede kind aan met een video

08/09/2021
Kylie
Beeld: Craig Barritt/Getty Images for The New School

Felicitaties zijn op z’n plaats. Kylie Jenner heeft via Instagram aangekondigd dat zij en Travis Scott hun tweede kind verwachten. Met een video neemt zij ons mee in de chronologische volgorde van hun avontuur. 

In het filmpje zie je het moment waarop Kylie aan Travis vertelt dat zij een tweede kindje krijgen. Samen met dochter Stormi vertelt Jenner het vervolgens aan haar moeder Kris Jenner. Daarna worden wij meegenomen naar de verloskundige waar zij de gezondheid van de baby controleren. Het filmpje eindigt op de 24e verjaardag van Kylie, waar Stormi vol blijdschap haar bijna volgroeide buik kust. 

Sinds begin augustus werd er al gesproken over de zwangerschap van Kylie. Een bekende van de familie vertelde Page Six dat het stel er enorm naar uitkijkt om een nieuw kind te verwelkomen. 

Tijdens een interview met Harper’s BAZAAR geeft Kylie aan dat zij Stormi graag een broertje of zusje gunt in de toekomst. Zij spreekt hier ook vol lof over het co-ouderschap met Travis. 

“Wij hebben zo een goede vriendschap. We zijn beste vrienden. Travis en ik houden van Stormi en willen het beste voor haar. Daarom blijven wij verbonden en afgestemd op elkaar. Ik denk in situaties met Stormi vaak, wat zullen mijn ouders doen? Zij waren echte aanpakkers tijdens mijn opvoeding, ik wil hetzelfde voor Stormi.” 

Kylie Jenner

Bekijk de video hieronder. 

Leave a Reply