Black Panther regisseur Ryan Coogler wordt aangezien voor bankrover en opgepakt

mrt 10 2022, 16:16 LIFE
gettyimages 1128028404
De directeur van Black Panther werd onterecht opgepakt door de politie terwijl hij geld aan het opnemen was bij een Amerikaanse bank. Blijkbaar werd de kleding van Coogler als verdacht beschouwd volgens het diefstal-protocol van de bank.
In een interview met Variety vertelde de regisseur dat hij werd aangezien als overvaller nadat hij in Atlanta, een filiaal van Bank of America binnenliep. Hij overhandigde een bankbediende een briefje met daarop de tekst: ''Ik zou graag $12.000 willen opnemen van mijn bankrekening. Gelieve het geld ergens anders te tellen want ik wil het graag discreet houden.''
Coogler dacht oprecht dat hij beleefd en discreet was door geen aandacht op zichzelf te vestigen vanwege zijn Hollywood-status. In plaats daarvan; zorgde zijn ongebruikelijke verzoek en zijn incognito uiterlijk (een hoed, zonnebril en gezichtsmasker), ervoor dat de belletjes begonnen te rinkelen bij de antidiefstal-regelgeving. Het bankpersoneel belde de politie waarop Ryan Coogler samen met de twee mensen die in een nabijgelegen SUV op hem stonden te wachten, aangehouden.
Toen de politie eenmaal besefte wie Coogler was, lieten ze hem vrij en zeiden ze dat deze situatie een misverstand was met de bankbediende. Coogler was erg geschokt door de aanhouding en vroeg de badge-nummers van de politieagenten die betrokken waren bij de aanhouding. Hij geeft aan dat hij op dit moment de vervelende gebeurtenis achter zich wil laten.
Zie hieronder de bodycam-video van de aanhouding.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21