Bob's Burgers acteur verbannen vanwege mogelijke betrokkenheid bij bestorming Capitool

dec 19 2021, 17:30 LIFE
211217 swin rawnsley jayjohnston bob sburgers capitol tease l0cc7g
Jay Johnson, de acteur die de stem van Jimmy Pesto in Bob's Burgers vervult, is volgens The Daily Beast, verbannen uit de show na zijn vermeende betrokkenheid bij de rellen in het Capitool van 6 januari.

Bob's Burgers acteur betrokken bij bestorming Captitool

Hoewel Johnson nooit heeft bevestigd dat hij betrokken was bij de gebeurtenis die leidde tot vijf doden en 138 politieagenten die onder vele anderen gewond raakten, beweren sommige collega's hem op foto's te hebben gezien. Fox ontkende het verzoek van de publicatie om commentaar te geven, net als Disney, maar twee mensen die dicht bij de situatie stonden, beweerden naar verluidt dat "toppersoneel" bij de show de acteur niet toestond om deel uit te maken van de productie, waardoor hij feitelijk werd verbannen.
In maart tweette de FBI een foto van een man die volgens velen op de Bob's Burgers acteur leek, in een poging om "informatie te vinden over mensen die deelnamen aan het geweld in het Capitool op 6 januari".
"Ik ken hem. We kennen hem allemaal. Mensen uit de comedy scene van LA, tenminste", schreef Kathy Griffin in reactie op tweets van degenen die de identiteit probeerden te achterhalen. 'Dat is Jay Johnston. Hij is een bekende comedy acteur. Ik heb hem al jaren niet meer gezien, maar ik kende hem van vroeger. Sinds eind jaren '90. Ik kan niet geloven dat ik deze woorden schrijf."
Bekijk de foto in kwestie, waarop mensen de Bob's Burgers acteur denken te herkennen bij het Capitool, hieronder.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21