<strong>Coca-Cola lanceert samen met Rosalía een Limited edition smaak</strong>

feb 14 2023, 15:33 LIFE
image
Wereldbekende, Spaanse zangeres Rosalía werkt samen met Coca-Cola aan hun nieuwe smaak ‘Movement’. Dit nieuwe blikje is de nieuwste variant van de Coca-Cola ‘Creations’ serie. Eerder in deze serie bracht Coca-Cola de smaak ‘Intergalactic’ en later ‘Dreamworld’ uit met Amerikaans DJ en producer Marshmello. Dit is de eerste keer dat de actie naar Nederland komt. Deze editie staat voor transformatie en het vast houden aan waarheid, identiteit en uniciteit. Met deze campagne wil Coca-Cola jongeren vanaf 18+ inspireren.  De nieuwe Coca-Cola zero sugar blikjes zijn op 10 februari in New York gelanceerd. Deze limited edition is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en zullen maar tijdelijk op de markt komen.
Dit nieuwe Coca-Cola zero blikje is volledig geïnspireerd op Rosalía. “Als jarenlange Coca-Cola fan, ben ik heel blij om een drankje te creëren dat mijn reis door muziek, mode en andere passies samenvat, samen met een nieuw liedje dat ik schreef om deze lancering te begeleiden” aldus Grammy bekroonde artiest Rosalía. De roze, levendige kleur en de krabbels op het blikje zijn ontworpen door Rosalía toen ze voor het eerst de Coca-Cola ‘Movement’ proefde.
njblbp384a 4ryd4uzsibnloougdur4s7ke9csdjlzggwejntq0x9zfot03qt55lcyj3jsnncufroabmdgozozabx12hfuinppljvwchjrueq08dbai4x9hsth0ors2yls2tt9mcd 1ftafwpsub4q
yfx2ckwuoqqtykip19bkvn2yyylkmow8ypkdovdx4xr3rq9awnnxgnctnywewh9sexw0byisov4hktithtyvj1wdppeh5jxj7 rq rigaybgcominvehgtnzrvigdcvklqot8kxztpktrgsbu q0tg

Nieuwe Single

In aanvulling op de samenwerking brengt de zangeres ook een exclusieve, nieuwe single uit genaamd ‘LLYLM”. De track is geïnspireerd door de samenwerking met Coca-Cola. Het nummer is een primeur voor de artiest, want het is de eerste keer dat ze meerdere talen combineert op een uitgebracht nummer. Naast Spaans, zingt ze ook een stuk in het Engels. De nieuwe single van Rosalía staat wederom voor transformatie. Dit is terug te horen door de wisseling tussen verschillende muziekgenres, variërend van pop tot flamenco.

Rosalia x Coca-Cola Experience

Op 25 februari is er een volledige Rosaliá experience in Rotterdam. Deze is gratis toegankelijk. Het vindt plaats in het bekende vintage -arcade hall POING in Rotterdam. De hall wordt omgetoverd en gevuld met muziek, dans, beauty en fashion. Naast het proeven van de nieuwe limited-edition smaak, kun je dan ook naar haar nieuwe single luisteren, nagels en make up laten doen, nep tattoos en social content maken in de Rosalía videobooth.

Verkrijgbaar tot mei

Het Coca-Cola zero sugar (250ml blik) blikje is vanaf nu verkrijgbaar tot eind mei. En te koop bij supermarkten en Kinepolis bioscopen.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21