De eerste beelden van de documentaire over Peter R. de Vries zijn uit

dec 21 2021, 14:09 LIFE
peter r de vries 2017
Het is alweer bijna een halfjaar geleden. Op 6 juli was het land in shock nadat misdaadverslaggever Peter R. de Vries op klaarlichte dag werd neergeschoten. Negen dagen later overleed hij. Deze tragische gebeurtenis leeft tot de dag van vandaag in ons hart; iemand als Peter R. de Vries vergeet je niet snel. Vandaag deelt RTL Boulevard de eerste beelden van de documentaire 'Staand verder leven: Na de moord op Peter R. de Vries'.
De documentaire wordt gemaakt door Ewout Genemans en staat in teken van de mensen die dichtbij Peter stonden. Zo interviewt hij bijvoorbeeld familie de Vries en collega's bij RTL Boulevard over wat die week zich afspeelde. De eerste beelden zijn ook gelijk redelijk heftig en emotioneel beladen. Samen met de kinderen, Royce en Kelly de Vries, wordt er in de documentaire teruggeblikt naar de periode na zijn dood. Check de beelden hier.

"Peter heeft een enorme nalatenschap en laat een gat achter dat niet gevuld kan worden. Toch zien we in de documentaire hoe zijn kinderen dit zo goed mogelijk proberen te doen. Kelly is voorzitter geworden van stichting De Gouden Tip en Royce staat de familie Verstappen bij in de zaak Nicky Verstappen. Ik ben onder de indruk van de kracht van de familie en voel me vereerd dat ik deze documentaire mag maken."

Ewout over het maken van de documentaire.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

img 5075

Artist To Watch: Narco Polo

Narco Polo is onze nieuwe Artist To Watch voor de maand maart. We spraken Narco Polo over zijn begin als artiest.

MUZIEK mrt 15, 10:00
schermafbeelding 2024 03 09 om 163334

Nelson Freitas: Een Reis Van Rotterdam Naar Wereldwijd Succes 

Dat Nelson Freitas een meester is in het mengen van Kaapverdische inspiraties met moderne pop, R&B, en Afrobeats, is een feit dat zijn fans al lang erkennen. De muzikale reis van deze veelzijdige arti...

MUZIEK mrt 09, 17:52
ert45 1

Het Drake-effect: de beste Drake-Remixes van nieuwkomers

Drake en 4Batz hebben zojuist hun eerste samenwerking uitgebracht, 'Act II: Date @ 8 Remix'. Dit markeert een belangrijk moment waarbij Drake zijn krachten bundelt met de opkomende artiest 4Batz. Het...

MUZIEK mrt 08, 19:07
banner site

Complex Picks: Willem - Spuug van God

In de rubriek Complex Picks licht de redactie van Complex NL hun drie favoriete tracks van Willems album 'Spuug van God' uit.

MUZIEK mrt 05, 16:10