De zeven best betaalde bijbanen voor jongeren

sep 25 2023, 12:12 LIFE
marvin meyer syto3xs06fu unsplash
Ben jij op zoek naar de best betaalde bijbanen? Goed nieuws: wij hebben een lijst samengesteld van de zeven meest lucratieve bijbanen die je als jongere kunt hebben. Deze bijbanen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar bieden ook waardevolle ervaringen die later in je carrière van pas kunnen komen.

Callcentermedewerker

Werken in een callcenter kan uitdagend zijn, maar het biedt jongeren de mogelijkheid om hun communicatie- en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren. Plus, met bonussen en commissies kan het salaris snel oplopen.

Privéchauffeur

Door platforms zoals Uber en Bolt zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden voor jongeren om als privéchauffeur te werken. Hierdoor kun je flexibel werken en verdien je meestal meer dan bij een gemiddelde bijbaan.

Thuiszorgmedewerker

In de zorgsector is er altijd vraag naar hulp. Als thuiszorgmedewerker kun je een verschil maken in het leven van mensen en tegelijkertijd een mooi salaris verdienen.

Promotiemedewerker

Heb je een uitgesproken persoonlijkheid en vind je het leuk om met mensen te praten? Dan kan een baan als promotiemedewerker perfect zijn. Een promotiemedewerker is iemand die producten, diensten of evenementen promoot met als doel de bekendheid te vergroten en de verkoop of deelname te stimuleren. De taken kunnen variëren van het uitdelen van flyers en samples tot het geven van productdemonstraties of het organiseren van promotieacties.

Bijles geven

Als je goed bent in een bepaald vak of onderwerp, overweeg dan om bijles te geven. Het uurtarief is vaak hoger dan bij andere bijbanen en je helpt anderen om hun academische doelen te bereiken.

Oppassen

Oppassen is al jaren een populaire bijbaan onder jongeren. Door de stijgende vraag naar betrouwbare oppassers kun je tegenwoordig een behoorlijk tarief vragen.

Dagwerk bij een uitzendbureau

Uitzendbureaus bieden vaak diverse dagklussen aan, van magazijnwerk tot administratieve taken. Hierdoor kun je verschillende ervaringen opdoen en tegelijkertijd goed verdienen.
Er zijn diverse bijbanen beschikbaar die niet alleen goed betalen, maar ook waardevolle ervaring bieden. Of je nu kiest voor werken in een callcenter of bijles geven, er zijn volop mogelijkheden om als jongere een goed betaalde bijbaan te vinden.
Wil je meer weten over welke bijbanen goed betalen, en wat er bij jouw leeftijd past? Check dan de website van Young Capital.
Meer te weten komen over alles omtrent mode, lifestyle en muziek? Check dan onze homepagina.

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21