Deze nieuwe series moet je gecheckt hebben

jan 16 2023, 12:00 LIFE
be2247a3 122e 4d2e 9923 e4577748a3d2
Er worden dagelijks zoveel nieuwe series toegevoegd aan onze favoriete streamingdiensten, dat het wel eens overweldigend kan zijn. Maak je maar geen zorgen als je op zondagavond weer doelloos door Netflix of Videoland scrollt. Wij hebben namelijk een lijstje gemaakt van must-see series om per direct toe te voegen aan je lijstje.

Nieuwe series

Van spannende thrillers en true crime tot drama en fantasy: dit zijn de must-see series op Netflix, Videoland en meer.

Sleepers

Sleepers is een Nederlandse misdaadserie op Videoland. In de serie zien we bekenden zoals Robert de Hoog (Tatta in Mocro Maffia) en Adje. Robert speelt Martin Oudkerk, een corrupte agent die door zijn criminele werkgever naar de politieacademie is gestuurd om zo weer informatie door te spelen aan de ondergrondse organisatie. Hij wordt ongevraagd steeds dieper het criminele circuit in getrokken en het feit dat zijn vrouw, gespeeld door Maryam Hassouni, ook een recherche is, maakt het leven van Martin nog complexer en nog gevaarlijker. De Hoog speelt niet alleen de hoofdrol in 'Sleepers', maar heeft de serie ook bedacht en ontwikkeld.

Wednesday

'Wesnesday' is een fictieve dramaserie op Netflix, geïnspireerd op het verhaal van The Addams Family. De nieuwe serie volgt de dochter van het gezin: Wednesday. Ze wordt naar een middelbare school gestuurd, waar ze onder haar gelijken kan zijn, ofwel andere jongeren met bovennatuurlijke krachten. In haar tijd op de school wordt Wednesday echter geconfronteerd met een duister geheim uit het verleden van haar familie en verkeert ze regelmatig in levensbedreigende situaties. De serie behaalde het record van de meest bekeken uren in de eerste week (314 miljoen uur!), waarmee het record van Stranger Things werd verslagen. Een must-see op Netflix dus.

B.M.F. (Black Maffia Family)

'BMF' is een Amerikaanse misdaadserie, geproduceerd door Curtis '50 Cent' Jackson. De serie is geïnspireerd op de werkelijke Black Maffia Family organisatie en vertelt het waargebeurde verhaal van Big Meech en Southwest Tee. De twee beruchte criminelen zijn bekend geworden vanwege het opzetten van een invloedrijke organisatie door heel Amerika, die zich richtte op drugshandel en witwasserij. Fun fact: Big Meech wordt gespeeld door zijn zoon: Flenory Jr., ofwel 'Lil Meech'. De serie is te zien op Starz.

Power Book 2: Ghost

'Power Book 2: Ghost' is een spin-off van de populaire serie 'Power' en het tweede gedeelte in de franchise. De serie volgt het verhaal van Tariq St.Patrick, de zoon van James 'Ghost' St.Patrick, een drug lord die zich heeft omgevormd tot een eerlijke zakenman in het oorspronkelijke Power verhaal. In 'Book 2' is te zien hoe Tariq struggelt met de dood van zijn vader en het overnemen van het criminele familiebedrijf. Hij raakt verstrikt in een web van leugens, verraad en gevaar, terwijl hij zijn familie probeert te beschermen en zijn eigen imperium op probeert te bouwen. Fun fact: Mary J. Blige en Joey Bada$$ hebben een rol in de serie, die te zien is op Starz.

Snabba Cash

'Snabba Cash' is een Zweedse crime-dramaserie die al snel een must-see show op Netflix werd. De show volgt het verhaal van een zakenstudent die betrokken raakt bij de wereld van georganiseerde misdaad in Stockholm. Het verhaal verkent thema's als macht, hebzucht en de consequenties van onze acties. 'Snabba Cash' biedt een meeslepend verhaal, sterke prestaties van de cash en een blik op de onderwereld van Stockholm.

The Boys

Als je van Marvel houdt, is 'The Boys' de serie voor jou. 'The Boys' speelt zich namelijk af in een wereld waar superhelden bestaan en worden beheerd door een bedrijf, genaamd 'Vought International'. De superhelden die centraal staan in de serie, worden 'The Boys' genoemd. Ze strijden tegen de corruptie en het misbruiken van superhelden door Vought. De show is gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks van Garth Ennis en Darick Robertzon, en is beschikbaar op Amazon Prime Video.

Snowfall

Eerlijk is eerlijk: 'Snowfall' is geen nieuwe serie, maar deze is zo goed dat het niet kon ontbreken in onze lijst. De serie speelt zich af in Los Angeles, in het jaar 1980. In 'Snowfall' worden verschillende personages gevolgd, die allemaal op hun eigen manier beïnvloed worden door de opkomende crack epidemie in de stad. Dit omvat een jonge drugsdealer die zijn imperium probeert uit te breiden, een Mexicaans-Amerikaanse hacker die zich aansluit bij een criminele organisatie en een CIA-agent die wapens naar Nicaragua smokkelt. 'Snowfall' is geïnspireerd op het verhaal van

Gerelateerde artikelen

Laatste artikelen in Muziek

whoshotya website banner redmoons

Who Shot Ya: Red Moons

In onze rubriek ‘Who Shot Ya’ gaan we maandelijks in gesprek met een videograaf uit de Nederlandse muziekscene om dieper in te gaan op hun carrière.

CULTURE mei 31, 11:36
vodafone web banner jiri11

Complex Connects met Jiri11

Vallen en opstaan! Jiri11 weet als geen ander hoe het is om terug te komen na een zwaardere periode. In de derde Complex Connects sessie rapt hij over terug on top komen na een periode van blauwe brie...

Highlight Homepage mei 23, 16:00
schermafbeelding 2024 05 18 om 103626

Artist To Watch: Kaya Imani

Kaya Imani is onze nieuwe Artist To Watch! We spraken haar over haar muzikale reis, het overlijden van haar vader en haar muzikale prestaties.

MUZIEK mei 22, 17:55
b77afc57 bba4 48c2 8495 1ab16c468ab2 2

Opkomende artiesten opgelet! Doe mee aan G-Shock: The Next Viral Sound

Creëer jij de volgende (TikTok) hit? Doe mee met de nieuwe contest van G-SHOCK: The Next Viral Sound.

Highlight Homepage mei 22, 14:21